ui.: Erre ne válaszolj, ha mégis, én nem fogok reagálni rá. Foglalkozz a megoldással, én is adtam egy linket. Ha ezután sem megy, akkor csinálj egy oldalt pl. itt.
Egy picit finomabban kérlek!
Dnash,
Valóban 1000 helyen írtunk erről. A te dolgod egyszerűbb, ha használod a keresőt és 2 másodperc alatt megoldod a problémát. ;)
Ftp-n töltsd fel újra a fájlokat, böngésződben pedig nyomogasd többször a ctrl+f5 párost. Ftp-n a wp-content/plugins mappát is nevezd át, hátha valami plugin akadna.
Ftp-n töltsd fel újra a fájlokat, böngésződben pedig nyomogasd többször a ctrl+f5 párost. Ftp-n a wp-content/plugins mappát is nevezd át, hátha valami plugin akadna.
Köszönöm gyors választ. Megoldódott, a wordpad++ segítségével, "UFT-8 kódolás BOM nélkül"-re kellett átállítani a config.php kódolását, és megy! :)
Van egy kissé fapados webtárhelyem, ahol a szolgáltató csak egy adatbázist enged létrehozni. A tárhelyen már van egy működő phpBB.
E mellé feltelepíthetek egy WP-t is úgy, hogy az ugyanazt az adatbázis használja a fórummal?
Azt tudom, hogy a WordPress saját 'wp_' tábla előtagot használ, így elvileg elkülöníthető lenne a két szoftver, de ezen kívül kell még valamire figyelni? Bevallom még sosem csináltam ilyet, és nem tudom, szokott-e még más buktató is lenni ilyenkor.