Telepítés- segítségkérés

'Lazarevics' wrote:

ui.: Erre ne válaszolj, ha mégis, én nem fogok reagálni rá. Foglalkozz a megoldással, én is adtam egy linket. Ha ezután sem megy, akkor csinálj egy oldalt pl. itt.

Egy picit finomabban kérlek!

Dnash,

Valóban 1000 helyen írtunk erről. A te dolgod egyszerűbb, ha használod a keresőt és 2 másodperc alatt megoldod a problémát. ;)

Sziasztok!

Feltelepítettem a wp, az oldal működik is, de szerkeszteni nem tudom, mert a /wp-login beírása után egy fehér képernyőt kapok.

Mi lehet a probléma?

Üdv!

Ftp-n töltsd fel újra a fájlokat, böngésződben pedig nyomogasd többször a ctrl+f5 párost. Ftp-n a wp-content/plugins mappát is nevezd át, hátha valami plugin akadna.

A wp-config.php fájlt pedig ne szerkesztgesd Word-del, vagy hasonlóval.

'syska' wrote:

Ftp-n töltsd fel újra a fájlokat, böngésződben pedig nyomogasd többször a ctrl+f5 párost. Ftp-n a wp-content/plugins mappát is nevezd át, hátha valami plugin akadna.

Köszönöm gyors választ. Megoldódott, a wordpad++ segítségével, "UFT-8 kódolás BOM nélkül"-re kellett átállítani a config.php kódolását, és megy! :)

Jó lesz az a wordpad++ Notepad +±nak is. :slight_smile: :slight_smile: :wink:

Tényleg, így van! :slight_smile: (Bár wordpad++ is létezik.)

Persze fogalmam nincs, hogy mit csináltam, de működik. :slight_smile:

Igaz, igaz, csak direkt mondtuk, hogy word-ös szörnyűségeket nem szabad használni, mert teleszórja nem kívánt kódjaival a mi gyönyörű kódunkat. :slight_smile: :slight_smile:

A megoldásra pedig tökéletesen rátaláltál, még be is idézted a legfőbb lényeget:

Quote:

UFT-8 kódolás BOM nélkül

'Farkas wrote:

Igaz, igaz, csak direkt mondtuk, hogy word-ös szörnyűségeket nem szabad használni, mert teleszórja nem kívánt kódjaival a mi gyönyörű kódunkat. :) :)

A megoldásra pedig tökéletesen rátaláltál, még be is idézted a legfőbb lényeget:

Igen és már majdnem értem mi az UFT..., legalább is elolvastam. :)

UTF :slight_smile:

'hgrg' wrote:

UTF :)

Így helyes. :)

Képet szerettem volna feltölteni (wp-admin belépés után) háttérképnek és ezt a választ kaptam:

[font=Arial, ‘,’, sans-serif]“A feltöltött fájlt nem tudtam átmásolni /home/www/web302/web/wp-content/uploads”[/font]

[font=Arial, sans-serif:2zwiw24u]Írás jogot adtam a TC-ben a könyvtárnak, mit kell még tennem, hogy szeressen? :)[/font:2zwiw24u]

A beállításoknál a média résznél add meg az elérési utat: wp-content/uploads

Üdvözletem!

Van egy kissé fapados webtárhelyem, ahol a szolgáltató csak egy adatbázist enged létrehozni. A tárhelyen már van egy működő phpBB.

E mellé feltelepíthetek egy WP-t is úgy, hogy az ugyanazt az adatbázis használja a fórummal?

Azt tudom, hogy a WordPress saját 'wp_' tábla előtagot használ, így elvileg elkülöníthető lenne a két szoftver, de ezen kívül kell még valamire figyelni? Bevallom még sosem csináltam ilyet, és nem tudom, szokott-e még más buktató is lenni ilyenkor.

Köszi, akkor belevágok.