Telepítés és frissítés

Szép estét Mindenkinek!Több blogom is fut a (fizetős) tárhelyen, amelyekkel semmi problémám nincs. (Van új telepítésű, van frissített verziójú.)

Egy régebbi blogot töröltem, mert szerettem volna újra telepíteni az egészet. Minden a megszokott módon csinálok, de mindig elakadok az első “admin-ablaknál”, mert hiba üzenetet küld:wp-admin/install.php on line 36Ha mégis megpróbálok tovább menni, újabb sorok kerülnek elő:Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /web/szefonline/szefonline.hu/wp-config.php:1) in /web/szefonline/szefonline.hu/wp-login.php on line 287Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /web/szefonline/szefonline.hu/wp-config.php:1) in /web/szefonline/szefonline.hu/wp-login.php on line 299Végül:Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /web/szefonline/szefonline.hu/wp-config.php:1) in /web/szefonline/szefonline.hu/wp-login.php on line 287Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /web/szefonline/szefonline.hu/wp-config.php:1) in /web/szefonline/szefonline.hu/wp-login.php on line 299Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /web/szefonline/szefonline.hu/wp-config.php:1) in /web/szefonline/szefonline.hu/wp-includes/pluggable.php on line 671Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /web/szefonline/szefonline.hu/wp-config.php:1) in /web/szefonline/szefonline.hu/wp-includes/pluggable.php on line 672Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /web/szefonline/szefonline.hu/wp-config.php:1) in /web/szefonline/szefonline.hu/wp-includes/pluggable.php on line 673Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /web/szefonline/szefonline.hu/wp-config.php:1) in /web/szefonline/szefonline.hu/wp-includes/pluggable.php on line 865utána se kép, se hang.Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a hiba?

(Elnézést kérek, ha esetleg volt már ez téma, igyekeztem a fórumot alaposan átnézni, remélem nem kerülte el a figyelmemet semmi!)

a wp-config.php fájlodat mentsd el UTF-8 BOM nélkül vagy hexa editorral szedd ki az első sorban azt a pár karaktert ami beragadt

bővebben: http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/

Nagyon szépen köszönöm a választ.

Sajnos nem jutottam előre, mert a linkelt útmutatást végig megcsináltam és a probléma probléma maradt. Biztos, hogy az én készülékemben van a hiba és már nem látom, amit látni kellene, mert 2 napja csak törlök és telepítek… :frowning:Azt hiszem, lemondok erről a blogról…

Nézd át hexa editorral az ÖSSZES olyan fájlt a blogodnál,amit megnyitottál-mentettél, és meglesz a bűnös csúnya három karakter:)

Köszönöm szépen Neked is a segítséget és a türelmet!

Három karakter - három nap, de sikerült a végén! :slight_smile:Köszönöm még egyszer!

de azért mostmár áruld el, hogy nálad hol volt a “piszok”?

hadd legyen egy tippem: /web/szefonline/szefonline.hu/wp-login.php ban :slight_smile:

Sziasztok! Elnézést nem tudtam hamarabb válaszolni!Tehát a piszok valóban ott volt/ és sajnos van, ahol hgrg írja.

Azt hittem, hogy jól kifogok rajta, ha a másik működő wp-blogból átmásolom (adatokat módosítva) a cinfig fájlt és működni fog minden. Így is lett 1 napig. Azóta megint nem jó. Sőt egy másik oldalon is kipróbáltam és ott sem jó.

Szóval nem tudom, hogy hol rontom el. Notepad-dal végignéztem én nem találtam benne semmit.Meg vagyok lőve, nem tudom, hogy mit csináljak…DD

Hexa editorral nézzed vagy a noti hexa kiegészítőjével vagy mentsd el bom nélkül.

Köszönöm Efrud!Megtörtént: Hexa és Bom nélküli mentés.

Nincs változás.(Hú, de restellem a bénaságomat, de korábban nem volt ilyen! Most miért?!)DD

Efrud, azt hiszem sikerült!!!A config. sample-t újra megnéztem a Hexa-val és újra beállítottam a paramétereket. Most úgy tűnik működik. (Remélem így marad!)Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget és a türelmet.

És nem…DD

Deprima:
  1. Milyen FTP klienst használsz?
  2. tömörítsd össze egy mappába a fileokat és megnézem neked (sablonfile-jaid + wp-config.php)

WP install error.

Segítséget kérnék. WP állományok feltöltve az UW szerverre, már létező domain névvel.

A MsQL asatbázis módosítva. Az URL http://balbela.uw.hu/wp-admin/install.php.

ultraweb “nem wp kompatibilis”

HGRG!

Köszi, akkor semmilyen free webszerver nem kompatibilis?

Nem is az hanem sok probléma lép fel ami sok bosszúságot tud okozni.