Sziasztok,
találkozott már valaki olyan pluginnal esetleg, amiven egy kapcsolati oldalon a telefonszámot/emailcímet el lehet rejteni afféle “Mutasd meg” gomb mögé, mint pl. olx-en, vagy jófogáson? Látom, hogy ott valami java scripttel megy a dolog, de még él a remény, hogy van erre normálisan megírt plugin is. 
Óriási hálám, igen, ilyen kell!
Ezt milyen keresőszavakkal találtad? Én órák óta keresem, de nem találtam…
wp hide show phone

Azt nem tudom, hogy működik-e, mert már 2 éve nem volt frissítve. Ha nem próbálod ki, akkor nem is tudjuk meg, hogy üzemel-e úgy, ahogyan elképzelted.
Reméljük, halljuk a híradásodat! 
Esetleg valami “spoiler” jelzős bővítmény is jó, mivel ugyan ezen munkát vállalja.
A robotok persze mindkettőnél látni fogja az email címeket a kódban … Szóval igazából sok értelme nincs.
Ahhoz ajax-os meghívással működő kéne.
wp hide show phone :) :)Működik rendesen, köszönöm. Én a "hide", "show" szavakkal kerestem bővítménykeresőben, neten, de az istennek nem találtam :)
Azt nem tudom, hogy működik-e,
Syska: olyat kért egy marketinges ügyfél, hogy mérni szeretné, hányan nézik meg a telefonszámát egy cégnek. Ehhez kell ez, nem a rejtőzködéshez. Az emberi pillantást nem méri (még) semmi, de a kattintást, hogy hányan akarták megtekinteni az adott telefonszámot, azt igen.
Akkor Győző ajánlott plugin teljesen jó. 
Általánosságban a spam email robotok ellen szoktak ilyet használni, azért jeleztem.