Telefonszám elrejt/megmutat

Sziasztok,

találkozott már valaki olyan pluginnal esetleg, amiven egy kapcsolati oldalon a telefonszámot/emailcímet el lehet rejteni afféle “Mutasd meg” gomb mögé, mint pl. olx-en, vagy jófogáson? Látom, hogy ott valami java scripttel megy a dolog, de még él a remény, hogy van erre normálisan megírt plugin is. :slight_smile:

Ilyesmire gondolsz?

http://www.farinspace.com/wordpress-peekaboo-plugin/

Óriási hálám, igen, ilyen kell! :slight_smile: Ezt milyen keresőszavakkal találtad? Én órák óta keresem, de nem találtam…

wp hide show phone :slight_smile: :slight_smile:

Azt nem tudom, hogy működik-e, mert már 2 éve nem volt frissítve. Ha nem próbálod ki, akkor nem is tudjuk meg, hogy üzemel-e úgy, ahogyan elképzelted.

Reméljük, halljuk a híradásodat! :wink:

Esetleg valami “spoiler” jelzős bővítmény is jó, mivel ugyan ezen munkát vállalja.

A robotok persze mindkettőnél látni fogja az email címeket a kódban … Szóval igazából sok értelme nincs.

Ahhoz ajax-os meghívással működő kéne.

wp hide show phone :) :)

Azt nem tudom, hogy működik-e,
Működik rendesen, köszönöm. Én a "hide", "show" szavakkal kerestem bővítménykeresőben, neten, de az istennek nem találtam :)

Syska: olyat kért egy marketinges ügyfél, hogy mérni szeretné, hányan nézik meg a telefonszámát egy cégnek. Ehhez kell ez, nem a rejtőzködéshez. Az emberi pillantást nem méri (még) semmi, de a kattintást, hogy hányan akarták megtekinteni az adott telefonszámot, azt igen.

Akkor Győző ajánlott plugin teljesen jó. :slight_smile:

Általánosságban a spam email robotok ellen szoktak ilyet használni, azért jeleztem. :wink: