telefonkönyv, címtár

Sziasztok!Mostanába rengeteg kérésem van tudom, hisz most kezdek bele igazán a wordpressbe.Lenne pár plugin kérésem:

Ismer valaki telefonkönyv címtár eseménytár funkciókat?

Bármilyen megoldás érdekelne, lényeg, hogy valami felsorolás szerűen jelenítse meg ezeket az adatokat.

csaknoriss!Azzal semmi baj, ha elakadsz és valami konkrét segítséget kérsz - itt mindenki, aki teheti, száll a segítségedre. :slight_smile:Azért a keresőket, amúgy felnőttesen, te is tudod kezelni, nem? Arról már nem is beszélve, hogy egy telefonkönyv címtárának milyen felsorolás-szerű eseményei lehetnek? :slight_smile:

igen keresőztem mindig utána írok ide. Úgy gondoltam, hogy aki regisztrál annak kikell töltenie egy mezőt vagy ugye ebben az esetben kettőt. És ezeket mondjuk egy listába meglehetne jeleníteni, hogy ha esetleg telefonszámot keresünk. Vagy egy kereső segítségével rálehetne keresni a telefonszámokra…valami hasonlóra gonolok.

Az lenne a feladat, hogy
  • a felhasználói adatlapon több adatot elhelyezni, mint amennyi alapban van, és
  • a felhasználói adatokat (adatlapokat) külön megjeleníteni, és
  • az adatlapokban lehessen adatokat keresni?

kitaláltam a dolgot. Regisztrációnál bekérem a telefon számot. Szeretnék egy olyat, hogy ugye az adatlapokon ezt meg is jelenítse mint pl. itt ezen az oldalon, ehhez keresek egy olyan bővítményt ami kibővített adatlapokkal foglalkozik, olvastam már az oldalon erről.

Listázni nemkell hanem lehessen keresni telefonszámra esetleg felhasználóra…

(mivel nem tudom szerkeszteni, a hozzászólásom ezért írok újat).Dokumentumtár??? Ez, hogy oldható meg és egyáltalán mi a lényege? :slight_smile:Itt fájlokat kell tárolni ugye és ezeket lehessen letölteni. Ez megoldható, hogy automatikusan menjen a dolog? Tehát valaki feltölt egy fájlt akkor azt kiposztolja az oldalon egy megadott helyre?