Sziasztok!
Van egyáltalán olyan plugin a WP alá, melynek segítségével telefonhívást lehet kezdeményezni?
Van egy callcenterem éps szeretném Samsung 3G-s tabletekkel kiváltani a telefonokat.
A honlapomat WP-vel szerkesztettem és ezért jó lenne, ha összerakom a callcenteres részt,
és a feldobott telefonszámokat automatikusan tárcsázhatnák is a lányok.
Köszi a segítséget.
Üdv,
Zoli.
skype számokkal esetleg?
@hgrg: nem, rendes telefonszámokat kellene felhívni, úgy hogy ne kelljen egy másik felületre átváltani és oda bepötyögni.
nem értelek mit akarsz csinálni.
A wordpress egy webes rendszer. telefonhívásokat megvalósítani elég bonyolult dolog.
nem valószínű hogy egy teljes voip sw-t leimplementáltak volna "wordpress plugin"nek…
A Samsung Tablet tudja a telefonálást, csak ahhoz a telefon tárcsázó részen kell beírni a számot.
Nem voip-re gondoltam, hanem a mobil 3G részt jó lett volna ha meg tudja hívni egy plugin,
így egy adott táblázatban lévő telefonszámokra rákattintva automatikusan fel is hívta volna azt.
Meg tudtam oldani így:
Hívás: 06 (20) 987-6543
Ha mobilon hozom be az oldalt és erre a linkre rákattintok, akkor tárcsázza!
Ok megnyugodtam, hogy csak ennyi és nem valami custom-software-el való összeintegrálódásra gondoltál
Meg tudtam oldani így:
Hívás: 06 (20) 987-6543
Ha mobilon hozom be az oldalt és erre a linkre rákattintok, akkor tárcsázza! :)
Ez nem szabvany. Szoval vagy mukodik vagy nem (tobbnyire fog). Eredetileg apple specifikacio volt de elegge elterjedt. Ha a google megjelenes is szamit es cegrol, uzletrol van szo, akkor igy csinald:
Melleket is meg lehet adni, ekkor egy p (pause) betut kell rakni a szamok koze a linkben. Es inkabb +36-os verzioban hasznald a szamot, az a tuti.
Melleket is meg lehet adni, ekkor egy p (pause) betut kell rakni a szamok koze a linkben. Es inkabb +36-os verzioban hasznald a szamot, az a tuti.
Köszönöm szépen! A cégem kapcsolat oldalán át is írtam.
Viszont a callcenter oldalon, ahol naponta több száz számot hívnak, az előző módszert fogom használni.
Igazabol ott is meghagyhatod. Ha nem akarod, hogy latszodjon a ceg neve (tehat csak a szam) akkor hasznalj 'meta' tagot h1 helyett.