Taubert László szobrász müvész weboldala

http://www.taubert.hu/

nnna… most én jövök :smiley:

sztem webkettesítsd picit ( :D, bocsi, nem bírtam kihagyni)szóval én kicsit sötétebb betűt raknék a szürke helyett, meg halvánnyal nagyobbra venném… ezenkívül a lightboxot törölném, mert a megnyíló kép ugyanakkor, mint amekkorát a delikvens egyébként lát. én csak simán beilleszteném…meg az a kereső úgy nem mutat rosszul, de funkcionálisan kell az oda? keresnek vajon egy ilyen oldalon keresővel?ui: a többnyelvűt és a nyelvválasztó főoldalaon a képcsereberélőt milyen pluginnal csináltad?úgy ennyi :slight_smile:

no para! kellett ez nekem ez a webkettes témafelhozás:):slight_smile: de megérdemlem!tanácsokat elfogadom.amikor ezt az oldalt csináltam még nem találtam meg a gengo-t talán akkor még ki sem adták. tehát ezt úgy csináltam, hogy minden oldal több nyelven meg van csinálva és belépésnél választassz hogy melyik navigációval ellátott template-re lépsz be!

mostanra erre nincs szükség meg van GENGO, ami egy multilaguage plugin wp-hez.

http://jamietalbot.com/wp-hacks/gengo/annyit megjegyeznék hogy amikor én használtam, akkor volt benne egy apró bug, hogy hiába csináltad meg a translationoket, a plugin aktiválásától követen nem tudtál normálisan kezdö oldalt beállítani. tehát szedd le, ha a hiba fennál átküldöm az enyimet fixálva.

pisz

Kezdőoldalról a magyarra kattintva egyből szép francia szöveget hoz bé…

a tartalomért nem én felelek. hogy mit hova pakkol a müvész ur, nemtudom kontrollálni.

Jó és szép, ízléssel tervezett bemutatás ez, de nem szabad a tartalmat a tulajra bízni. Ha esetleg értékesíteni is szeretne ezekből a szobrokból akkor meg pláne nem. (tudom én, hogy a művészet meg a kommerszialitás nem egy lapra valók, de azért mégis…)

köszönöm szépen! igaz ami igaz.

te pyrus… művész úrnak csak a menü nyelvei szólnak a választott nyelven… nincs feltöltve, vagy meg van kavarodva a cuccos? csak mielőtt Mr Ügyfél letépi a fejed, és akkor bebukod a webkettesítést :smiley:

müvész ur nem tölt tartalmat. itt én már nem webkettesítek :slight_smile: