Tartalomkódolási hiba?

Sziasztok!Pár tagom arra panaszkodik, hogy időnként 'tartalomkódolási hiba, a megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg mert érvénytelen vagy nem támogatott tökörítést használ' error üzenetet kapnak, pl. amikor egy hsz-t akarnak elküldeni.Én személy szerint még ilyet nem kaptam,nem láttam. De mivel nem csak egy tag mondja ezt, foglalkoznom kell a problémával.Van esetleg ötlet, hogy ez mitől lehet?

Én a fenti helyett pedig ilyet kapok nagyon gyakran:

Quote:

Not found


"Sorry, but you are looking for something that isn't here. Try something else.
Pl. most mikor beküldtem egy bejegyzést. ettől függetlenül a bejegyzés el lesz küldve a rendszerbe, csak zavaró, hogy ilyen jön ki, van mikor akkor is megkapom mikor dasboardban vagyok

'jaycee1981' wrote on '2010-10-10:
érvénytelen vagy nem támogatott tökörítést használ
sajnos érdemben nem tudok Neked segiteni, de majd biztos lesz valaki. :)

de ezt most nem birom kihagyni, és előre szólok, hogy vicc, meg ne neheztelj érte!

te vagy ott az admin, a felhasználóid érdekében légy szives, használj érvényes vagy támogatott tökörítést :D

:lol: :slight_smile: hihi, ezt jól félreírtam :wink: nem volt kedvem a screenshotot beszúrni ide, és ez lett az eredménye :lol:tökörítés = tömörítés :stuck_out_tongue:

Sziasztok!Sajnos megint ide kell, hogy írjak, mert ez a tartalomkódolási hiba még mindig nem szűnt meg.Az az érdekes, hogy csak magyarok számoltak be eddig erről, hogy kapnak ilyen hibaüzenetet, de én magam viszont még sosem találkoztam vele.Angol és magyar nyelvű az oldal - Qtranslate-t használok. Eddig arra gyanakodtam, hogy csak azoknál jön elő a hiba akik magyar nyelvűre állítják az oldalt. De kiderült, hogy nem így van. Azok is megkapják a hibaüzenetet akiknél angol nyelven van az oldal, ám a hibaüzenet magyar!Arra gondoltam, hogy talán attól van, hogy UTF8-ra van állítva az oldal? Mi másra lehetne átállítani próba szintjén, úgy hogy ne ártsak az oldalnak?

Sziasztok! Nekem is hasonló a problémám.

Az okihu.hu oldal a hálózatunkon belül nem jelenik meg mert azt írja hogy Tartalomkódolási hiba…

Az egyik gépen, ha megpingelem ezt az oldalt akkor utána pár percig lehet használni(nem értem hogyan), de a többi gépen még ekkor sem.

Aztán rájöttem, hogy a proxy szerver(squid) kikerülésével bejön az oldal, szóval ebből gondolom, valószínűleg a proxy-val vagy legalábbis azzal a szerverrel van a gond amelyiken a proxy is fut, de fogalmam sincs mi lehet a gondja…

Valakinek vmi ötlet?