Tartalom ajánló (pl. mint a YARPP)

Keresgéltem tartalom ajánló (Related posts) pluginek közt és a YARPP-ot választottam, de lenne még kívánságom. Van valakinek ötlete?

Ami tetszik:

[*]Címke, kategória, bejegyzés szövege és cím is figyelmbe vehető, különböző súlyozással.

[*]Az oldalak (nem bejegyzés) is bekerülhetnek a hivatkozásokba (ha úgy állítom be)

[*]Sokoldalú beállíthatóság admin felületen

[*]Nem kell a kódban turkálni

[/list]

Viszont úgy érzem, nem mindig igazán releváns, amit hoz. Lásd: thamas.hu

Ezért jó lenne, ha szükség esetén manuálisan belele lehetne piszkálni az eredménybe: a post szerkesztésénél kivenni vagy hozzáadni bejegyzést.

Van ötletetek ilyesféle/jobb pluginra (vagy a YARPP konfigolására)?

Köszi:

T.

Yarppnak elég jól konfigurálható, ha jól cimkézett és kategorizált a tartalmad.

A gondja nem ezzel van, hanem hogy SOK bejegyzésnél rohadt SQL intenzív a dolog…

De ha nem jól címkézted DjZoNe :slight_smile:

De tényleg, ilyen linkeket manuálisan miért nem lehet beleírni? (abba az egy boxba, nem a tartalom más részébe) (na mert a gép objektív, én meg szubjektíve nézem, és ezért lehet szükség a kiegészítésre)

Ha nem jól cimkézted, akkor képes YARPP a tartalom alapján is működni, de az viszont KURVÁRA eszi az adatbázist.

YARPP helyett szerintetek mit érdemes használni, vagy hogyan oldható meg a dolog, hogy ne egye annyira az adatbázist? Vagy jó címkézés esetén nem is eszi annyira?

én itt: sorozatok-foruma.com

ezt használom: http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/

de szerintem ez “csak” a címkékből ajánlj hasonlókat (bár itt nekem megfelel).

hogy mennyire terhelő, azt nem tudom, de ezzel, napi 4000 látogatóval is megy a lap (és emellett a hostgator csomagban sok más weboldal is csatolva van)

'DjZoNe' wrote on '2010-05-19:

Ha nem jól cimkézted, akkor képes YARPP a tartalom alapján is működni, de az viszont KURVÁRA eszi az adatbázist.

Akkor? YARPP helyett mi?

És mi van az oldalakkal? Azok ajánlása is beállítható, de mit csináljak, ha ott meg nincs pl. se cimke, se kategória?

'hitetlen' wrote on '2010-05-18:

De ha nem jól címkézted DjZoNe :)

De tényleg, ilyen linkeket manuálisan miért nem lehet beleírni? (abba az egy boxba, nem a tartalom más részébe) (na mert a gép objektív, én meg szubjektíve nézem, és ezért lehet szükség a kiegészítésre)

Nekem pl. már "sok" éves a blogom, így vannak postjaim a címkézés előtti időkből is ;)

Egyébiránt láttam olyan plugint, ahol kézzel lehet hozzátenni kapcsolódó bejegyzéséeket. De az meg nem tud magától hivatkozni. :P

akkor címkézd fel utólag őket: http://wordpress.org/extend/plugins/tags-mananger/