Tárhelyre feltöltést követően hibaüzenet

Sziasztok!

Az oldal tárhelyemre való feltöltése után az oldal nem tölt be, és az alábbi hibaüzenet jelenik meg:

/var/www/customers/vh-15914/web/home/mabo/wp-includes/sodium_compat/autoload.php on line 40

Töltöttem már fel másik wp oldalt ugyan ennél a tárhelyszolgáltatónál de akkor nem volt hiba.

Előre is köszi a segítséget!

Szerintem nem sikerült megfelelően a feltöltés, mert azt írja, hogy hiányzik egy fájl.

Töltsd fel újra az egészet.

Sajnos próbáltam már, sőt letöltöttem újra az egész oldalt arról a tárhelyről ahol jelenleg van és működik, és feltöltöttem újra de ugyan ezt a hibát dobja…

Akkor írj a tárhely szolgáltatódnak, hogy nézze meg, hogy mi a hiba. A legtöbb cégnél ingyenes segítenek a költöztetésbe.

Így látatlanba, hozzáférések nélkül nagyon nehéz lenne megmondani, hogy mi a hiba.

/var/www/customers/vh-15914/web/home/mabo/wp-includes/sodium_compat/autoload.php on line 40

Most jobban nézve az üzenetet… ő a gyökérkönyvtár/mabo mappában keresi a fájlt, de én most az új tárhelyen simán a gyökér könyvtárba másoltam a WP-t… ezt az elérési utat nem lehet megváltoztatni valamelyik fájlban?

WordPress-ben alapveően nincsenek rögzítve sehol a fájl elérések absolute path-el, ezért át sem kellene őket írni. Mindenhol relative path van használva.

De ahogy mondtam, tényleg egyszerűbb ha a tárhely szolgáltatót kérdezed, vagy olyat, akinek van hozzáférése, mert most ebből nekünk honnan kellett volna rájönnünk? Nem tudjuk a weboldalad címét, se az előző tárhely elérési útját, se az új tárhely elérési útját, se azt, hogy milyen bővítmények vannak fent, amik bezavarhatnak. Nem látjuk azt se, hogy a mappába egyébként ott vannak a fájlok, csak nem éri el, vagy nincs is feltöltve a fájl és azért nem jó.