Tárhely probléma

Sziasztok. Egy ideje már használom a WP-t, de ugyanannál a tárhelyszolgáltatónál. Most egy barátnőmnek készítenék weboldalt, akinek egy másik szolgáltatónál van a domainje és a tárhelye. Valami miatt nem engedi a WP telepítését.Ezt írja ki:Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home/domains/wp-config.php) is not within the allowed path(s): (/home/domains/www.solyomsorbar.hu) in /home/domains/www.solyomsorbar.hu/wp-load.php on line 32

Úgy tűnik, hogy nincs wp-config.php fájl. A telepítőnek szüksége van rá mielőtt nekilátunk. További segítségre van szükség? Itt megtalálható!. Létre kell hozni egy wp-config.php fájlt a webes felületen keresztül, de ez nem működik minden szerver beállítással. A legbiztosabb megoldás, ha kézzel hozzuk létre a fájlt.

Majd, itt még tovább tudok menni, beírom az adatbázis adatait és a tovább gomb megnyomásával ez jön ki:

Sajnálom, nem írható a wp-config.php fájl.Létre lehet hozni a wp-config.php fájlt kézzel is, a következő sorok beillesztésével.De hiába csinálom meg kézzel a wp-config.php file-t, nem jelenik meg a weboldal…Van esetleg valakinek valami ötlete?

A saját tárhelyemen zökkenőmentesen működik továbbra is…Minden segítséget előre is köszönök.

És ha még a gépeden kitöltöd a szükséges adatokat a wp-config-sample-ben és átnevezed wp-config.php-ra és ugy töltöd fel???Jaaa… Notepad+±szal szerkesztve, nem sima Notepaddal és a kódolás beállitása utf-8 BOM nélkül!!