Sziasztok!
1 évig üzemelt a honlapom, viszont aki a honapomat csinálta és a tárhelyet intézte nem szólt, hogy 1 éves ez a “szerződés”. Tudnátok abban segíteni, hogyan lehetne visszahozni, ami elveszett? Esetleg meg lehetne hosszabítani a szerződést, vagy újat kell csinálnom? Mert a domain még él és ha a keresőbe beírom a honlapom címét akkor még behozza, de amúgy abszolút nincs meg az oldalam. Még annyi, hogy be tudok lépni a wordpress-re a régi névvel és jelszóval csak feltöltögetni nem tudok.
Ez az oldal volt az: www.erikafirnigel.com
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Szia Erika!
Az oldalad a megacp.com-nál van, szerintem vedd fel velük a a kapcsolatot.
Köszönöm, közben visszaírtak és azóta működik az oldal, de még mindig nem tudok feltölteni semmit a wordpress-en keresztül, mert ezt írja ki. (csatoltam). Még valami, hogy a WP oldalán nem tudok belépni a régi névvel és jelszóval, mert kiírta, hogy 1 éve nem léptem be. Ok.Aztán “Reset the password”-re rákattintok, miután jelzi, hogy elküldik az ehhez szükséges infokat emailben. 3x megcsináltam már az elmúlt napokban és azóta is kapom az emailt.
tipp?
Nem tiéd az admin email például. Amint be tudsz lépni, telepítsd újra a WordPress-t adminból ( frissítés ) és akkor ez a hiba is meg fog oldódni.