Tárhely meghosszabítása

Sziasztok!

1 évig üzemelt a honlapom, viszont aki a honapomat csinálta és a tárhelyet intézte nem szólt, hogy 1 éves ez a “szerződés”. Tudnátok abban segíteni, hogyan lehetne visszahozni, ami elveszett? Esetleg meg lehetne hosszabítani a szerződést, vagy újat kell csinálnom? Mert a domain még él és ha a keresőbe beírom a honlapom címét akkor még behozza, de amúgy abszolút nincs meg az oldalam. Még annyi, hogy be tudok lépni a wordpress-re a régi névvel és jelszóval csak feltöltögetni nem tudok.Ez az oldal volt az: www.erikafirnigel.comElőre is köszönöm a segítségeteket!


Szia Erika!Az oldalad a megacp.com-nál van, szerintem vedd fel velük a a kapcsolatot.

Köszönöm, közben visszaírtak és azóta működik az oldal, de még mindig nem tudok feltölteni semmit a wordpress-en keresztül, mert ezt írja ki. (csatoltam). Még valami, hogy a WP oldalán nem tudok belépni a régi névvel és jelszóval, mert kiírta, hogy 1 éve nem léptem be. Ok.Aztán “Reset the password”-re rákattintok, miután jelzi, hogy elküldik az ehhez szükséges infokat emailben. 3x megcsináltam már az elmúlt napokban és azóta is kapom az emailt. :slight_smile:tipp?

Nem tiéd az admin email például. Amint be tudsz lépni, telepítsd újra a WordPress-t adminból ( frissítés ) és akkor ez a hiba is meg fog oldódni.