tanfolyamszervező (?) plugin - SEGÍTSÉGKÉRÉS

Sziasztok!A feleségem kiscsoportos foglalkozásokat/tréningeket tart magánszemélyeknek. Az adminisztrációt eddig kézzel/papíron végeztük, de ezen a 2009-es esztendőben szeretnénk változtatni. Most csinálom meg neki a weboldalát WORDPRESS alapon, és olyan plugint keresek, ami megfelel az alábbi feltételeknek (a neten már 3-4 napja kutakodok, de sajnos eddig eredménytelenül):


  • kurzusok időpontjai, helyszínei felsorolva, illetve némi leírás a kurzusról
  • kurzusoknál kijelezve a szabad férőhelyek száma
  • a hallgatók regisztrálhatnak (név, e-mail, telefon), kapnak erről egy e-mail-es visszajelzést, és ezt követően ha megerősítik részvételüket, akkor a kurzus tagjai lesznek (és ezáltal csökken a szabad férőhelyek száma)
  • admin felület: látható, hogy a jelentkezők melyik kurzusra jelentkeztek, valamint a nevük, e-mail címük, telefonszámuk    Arra kérlek Titeket, hogy ha tudtok ilyen pluginról, akkor legyetek szívesek megadni a letöltési címét!    Köszönettel: Csaba

Az enyém, nekem, jelen ismereteim szerint ilyen , egy darabos, bővítmény nem van a Wordpress-hez (ha mégis találna valaki, akkor szóljék most, vagy örökre maradjon csendben).

Én is kerestem hasonlót, csak orvosi rendeléshez. Külső programot találtam, de azt integrálni, meghaladta a képességeimet, és felhasználói oldalról is bonyolult, mint minden olyan rendszer, ahol többször kell(ene) regisztrálni.A teljes automatizálás nem megoldható, van vele dolog; én úgy oldottam meg, hogy egy bővítmény az Events Calendar, ezzel a foglaltságokat tudom napra, órára, eseményr megjeleníteni a felhasználóknak (most csak szerényen van használva a heti egy nap magánrendeléshez), párjaként pedig a cForms 9.3 bővítményt használom, aki vel be lehet jelentkezni, visszaigazol, feltételesen visszaigazol, admin visszaigazol, stb. És még a MailPress-t is használom, amivel különféle leveleket, anyagokat juttatok el a Kuncsaftoknak.

A MailPress nélküli változatban használom ugyanezt a két bővítményt a Barátom honlapján, szállásrendeléshez, foglaláshoz és visszaigazoláshoz.De, ha valaki tud ilyen bővítményt, én is mondom, kérem, hogy jelezze, de gyorsan! :slight_smile: :slight_smile:

Ilyen plugin nincs, és szerintem ne is számíts rá hogy lesz, még hasonló sem.

Vagyis, ha találsz valakit, aki megírja, akkor lesz! :wink:Ha viszont a WP-nél maradva mindezt ingyenesen akarod megoldani, akkor több kisebb pluginnal helyettesítve az egészet, és ugyanúgy kézi összeírogatással meg fogod tudni oldani…

Mi lenne ha más szemszögből néznénk a dolgot.Vannak a tanfolyamok amelyekre meghatározott mennyiségű helyek vannak.

Ezeket ADOD el.Akkor legyen ez egy “webshop” ahol meghatározott mennyiségű helyet adsz el.Persze itt át kell írni a gombok és feliratok jelentését.

Ha nem akarsz külöm blogot, vagy ezt a jelentkezést célszerűen külön (független blogban) oldod meg, akkor kipróbálásra ajánlom a YAK plugint.Ebben minden tanfolyamról írsz egy bejegyzést (minden tanfolyam minden időpontjáról - persze copy-paste alkalmazható) és az add-to-cart -ot átírod jelentkezés a tanfolyamra.

És a termék (tanfolyam) mennyiségénél pedig beállítod a férőhelyeket…