Sziasztok,
Kedves, szimpatikus embert keresek aki adna nekem egy-ket wordpress orat.
Nemreg csinaltatam egy u wp alapu weblapot a cegemnek, de sajnos a kedves designer azota hogy kifizettem nagyon nem akar valaszolni az emailjeimre pedig van egy ket problema a lappal, amit gyorsan meg kene oldani. Ez a theme kulon nekunk lett csinalva, igy nem merek csak belevagni mert felek, hogy szetcsuszik stb.
Mit szeretnek:
plugin installals, backup keszites a tarhelyen (hostgator), a commentekkel van egy kis gubancom es minimalis designeri munka. Hulye nem vagyok de csak felhasznalo szintu a tudasom. Most a Tris Hussley konyvbol okosodom, de az keves sajna. Szeretnem ha az osszes admin teendot en tudnam ellatni.
napkozben erek ra este 6ig bezarolag, helyet tudok biztositani a 13 vagy a 3 kerben es fizetek az orakert vagy ha erdekel barterolhatunk angol orakert (akar anyanyelvu tanarert).
ha ajanlani tudtok valakit, azt is koszonom!
ha esetleg Skype hívással és TeamViewer képernyőátvétellel egybekötött távoktatás is megfelel, akkor írj…
mar van egy kedves jelentkezo is!
nyilván nem mano az, aki kedves, ugye?
a kedves tanar jelolt sajnos eltuntt a kodben en meg tovabbra is szeretnek megvilagosodni, es ha lehet hus ver tanar (a virtualis majd akkor ha minden kotel szakad) Bpesten vagy dunakanyarban.
Es surgos persze!
koszonom!
lassan három hete nem találsz senki kézzel foghatót, szóval szerintem mégsem olyan sürgős az neked! :rolleyes:
Budapesti lakosú wordpress tanárt keresek, Cserébe megtanítalak a online marketingre!
Sürgős lenne !
:lol:
ne küldd be ugyanazt 2x légy oly kedves. ez a spam egy formája!
a tanar elokerult azutan megint eltunt valoszinuleg beszippantotta a munkahelye… (vagy nem?)
(szoval kedves tanar ur legyszi kelulj elo, vagy ajanlj valakit!)
kene valaki aki fogja a kezem amig a kodba piszkalok, mert gyenge hozza meg az idegzetem.
napkozben lehetoleg hetfon vagy kedden, de ha kell megoldom a hetveget is.
ha tudtok ertheto konyvet ajanlani ami nem a felhaszaloi ismeretket adja de nem is tul halado azt is megkoszonnem.