Beregisztráltam a saját WP MU-s oldalamra, mint egy átlag user. Erre látom, hogy aktiválható, illetve látható az összes általam feltelepített plugin. Ezt hogyan lehet megszüntetni?
Szia
3 dolog:
1 MU hoz a legjobb MU-s pluginokat használni.
2. "plugin aktiválása mindenhol" bekacsolod akkor nem fogják látni a pluginokat de a beállításokat igen
3 wp-role plugint használd és akkor mindent engedélyezni vagy tiltani lehet.
András
1., És ha bemásolom őket az mu-plugin mappába, az nem jó? A linkelt oldal nem jó ( parkoltatva van )
2., Az úgy nem jó
3., Igen, de akkor nekem sem lesz aktiválva, az pedig nem jó.
Szóval az a cél, hogy elrejtsem a látogatók elől a pluginjaimat, de amit mindenhol aktiválok, az legyen náluk is.
adminimize…
adminimize..
Felraktam,beállítottam, de ha az user nem láthatja, akkor én sem. Ilyen elven működik. Ha bepipálom, hogy a feliratkozó ne lásson valamit, akkor én azt admin jogokkal sem látom. Valami baj van vele.
1., És ha bemásolom őket az mu-plugin mappába, az nem jó? A linkelt oldal nem jó ( parkoltatva van )
2., Az úgy nem jó
3., Igen, de akkor nekem sem lesz aktiválva, az pedig nem jó.
Szóval az a cél, hogy elrejtsem a látogatók elől a pluginjaimat, de amit mindenhol aktiválok, az legyen náluk is.
Szia Feiman
A rendelkezésre álló opciók a következők:
- Mu-s plugiok telepítése nem olyan egyszerű mint ahogy a wp nél megszoktad, el kell olvasni a readme.txt. Enélkül nem sokra mész.
De a mu-s pluginok pontosan azt csinálják amit te akarsz.
- ha Mu- t használsz el kell felejteni a hagyományos pluginokat, mert azok vagy jól vagy nem, de nem nagyon lehet rájuk alapozni.
- ha így se megy akkor keress valakit aki neked egyszer belővi az egészet és utána már csak használni kell.
András
Kavar van a gépben ám. Ha feltelepítesz egy MU plugint. Az nem jelenik meg a plugnlistában, mondhatni afto' aktiválódik. Másik. Vannak ugyebár a szimpla wp pluginok. Azok használhatóak muhoz is(többé kevésbé), de ebben az esetben ugyebár nem a mu-plugins, hanem a plugins könyvtárba másoljuk a bővitményt. Eekből lehetséges van olyan amit csak mi szeretnénk használni ahogy Feriman. Ebben az esetben keresünk egy úgynevezett wp mu plugin manager plugint. Ebben a pluginban pedig a fent lévő pluginokat be tudjuk állítani, hogy mit használhatnak a mu felhasználók és mit nem, mit aktiválhatnak valamint mit nem.
Eflud: Kösz, működik! Ezer hálám!
Hello! Adjatok egy linket ahonnan le lehet tölteni. Köszi.