Tabló készítés

Sziasztok!
Egy olyan kiegészítőre lenne szükségem, amiben fb profilokat lehetne megadni egy listában, és a kimenet egy tabló szerű táblázat lenne. Gondolom, hogy nem úszom meg a fejlesztést, de nem akarom nulláról kezdeni. Tudnátok tippet adni, milyen beépülőből kezdjem az építkezést?
Köszönöm!

A teljes leírás, ha valaki kíváncsi rá:
Egy gyűjtést rendezünk kerekesszékeseknek segédeszközre. Összesen 150 ember facebook profilképét kellene megjeleníteni egy 15x10-es mátrixban. Bizonyos sorrend szerint lennének az arcok, és akik már megkapták az eszközt, egy zöld pipa (vagy egy smiley) lenne az arca mellett. Az oldal látogatója ha egy arcon kattint, akkor annak történetét olvashatná. Egyszerűen meg lehetne táblázattal is csinálni, de a sorrend néha változik, és nem szeretnék folyton reszelni egy olyan táblázatot, ami hosszú img src, és különféle ref-ekkel van tele.

Szia! A kiegészítő szöveg elvinne egy másik oldalra?

Minden archoz tartozik egy oldal, ahol a története olvasható. Ha jól értem a kérdésed.

Elkezdtem olyan módon megoldani, hogy egy .csv file-t PHP-val feldolgozva legenerálom a táblázatot. Először adatbázisból akartam, de mivel az oldal phpMyAdmin-hoz nem férek hozzá (nem saját oldal) ezért maradtam a file-ban tárolásnál. Így Excelben megcsinálom listát, és csv-ben feltöltöm. Persze ehhez is kellenek kiegszítők (PHPCode, és File Manager) de egyszerűbbnek tűnik így, mint megtanulni a wp plugin-ok csínját-binját.

Én egy egyedi post type-ot csináltam volna:

https://codex.wordpress.org/Post_Types

A kép lehet kiemelt kép, a történet lehet content vagy excerpt. A pipa meg lehet egy custom field. A sorrend meg publikálási dátum, ami bármikor módosítható. :slight_smile:

Ezt akár össze lehet kötni Google Táblázattal és onnan lehet kezelni az egészet.

Ilyesmivel próbálkoztam elsőnek. Page-eket csináltam egyénenként, a cím volt a személy neve, kiemelt kép volt a profilkép. De még egy normális grid view-t sem találtam, amivel be tudtam volna állítani, hogy 15x10-es mátrixban hozza a kiemelt képeket. További kívánságom lett volna a hover-rel title megjelenítés, de már az legelején elbukott a dolog.

:slight_smile: Ezt a részt sajnos fejleszteni kell biztosan.