Táblázatok szerkesztése

Létezik valami megoldás arra, hogy táblázatokat is létre lehessen hozni és kezelni a wordpress-el? Mert ha html kóddal létrehozom, akkor nem pontosan olyan kinézete lesz, mint amilyennek alapból kellene lennie, valószínűleg a sablon átszerkeszti a kinézetét, de így meg nem jó az egész.

A legfrappánsabb megoldás az, ha a sablon CSS-ében definiálod a táblázati elemekre vonatkozó dolgokat és akkor pont olyan lesz, amilyet akarsz.

Némely WYSIWYG-editor plugin is tud táblázati beillesztést (pl. http://wordpress.org/extend/plugins/fckeditor-for-wordpress-plugin/ ), de ettől a sablon még a CSS-ben definiált dolgok szerint fogja megjeleníteni a táblázatokat, hacsak nem írod bele a HTML-kódba minden elemhez a style="…" formázásokat… :wink:

Köszi

Könnyű létrehozni táblázatot a TinyMCE Advanced bővítménnyel, amely a WP alapszerkesztőjének funkcióit bővíti.

Azzal a táblázat küllemét is tudod befolyásolni? Gondolom a frontenden a táblázat megjelenése inkább a CSS függvénye, nem?

Szerintem tökéletesen testre szabható vele egy táblázat. (padding, spacing, border, background stb.)

Igen. Cellánként is. Próbáld ki! :smiley:

Ó nem, köszönöm, ha HTML-ről van szó, akkor az abszolút kézimunka híve vagyok, ha meg frontend formázásról, akkor a CSS-birizgáé (.post table {} és társai)… :smiley: