Sziasztok!
Táblázatot szeretnék feltölteni a wp alapú oldalamra, de sajnos nem találok rá lehetőséget.
Próbáltam a wordben megszerkesztett táblázatot bemásolni, de a táblázat nem maradt meg.
Beillesztés wordből is próbáltam sajnos úgy sem sikerült.
Mit javasoltok, hogyan helyezzem el a táblázatot az oldalamon.
Üdv.
Eszti
Ezt szerintem
Köszi, letöltöttem bekapcsoltam, de nem tudom hogyan kell használni, sajnos minden infó angolul van.
a WP-Table pluginban van nyelvi file. poEdit szerkesztővel lehet hozzá magyar forditást csinálni. persze egy kicsit tudni kell valakinek hozzá angolul vagy németül ill franciául, mert azok a nyelvi file-ok vannak benne …
a WP-Table pluginban van nyelvi file. poEdit szerkesztővel lehet hozzá magyar forditást csinálni. persze egy kicsit tudni kell valakinek hozzá angolul :) vagy németül ill franciául, mert azok a nyelvi file-ok vannak benne ...
Köszi a segítséget :rolleyes:
szivesen
Sziasztok!
Találtam megoldást a táblázatra, gondoltam megosztom veletek hátha másnak is hasznos lehet.
Prtsc lefényképezem a táblázatot, képszerkéztővel kivágom azt a részt amit fel akarok tenni, és fényképként beillesztem a szövegben. Kipróbáltam nagyon jó lett.
Szép napot mindenkinek!
ez jónak jól nézhet ki Eszti csak a keresők nem tudják mi van a képen, tehát a látogató amit keres nem találja meg nálad a kereső segítségével. Ha rám hallgatsz inkább a wptable plugin segítségével farikcsálsz egyet.
Amikor már nagyon nem megy, akkor .doc dokumentumból is ki/ bemásolhatod a táblázatot.
Mellesleg, a TinyAdvenced ME bővítményben van táblázatkészítő rész. Aki bővített vizuális szerkesztőt használ, annak csak be kell kapcsolni (pontosabban: behúzni) a beállításoknál a kívánt funkciót, és már szerkeszthet is, mint az MS Exceljét.
Amikor már nagyon nem megy, akkor .doc dokumentumból is ki/ bemásolhatod a táblázatot.
Csak ebben az esetben vigyázni kell mert ha csak úgy bemásolja az ember, akkor nagyon sok mocskot tesz a forráskódba és sok esetben a sablon szétcsúszik.
Nekem legutóbb olyan gyönyörű lett, mint az eredeti
(na, persze, a forráskód olyan, amilyen, de hát azért is írtam végső megoldásként)
Köszönöm a hozászolásokat, tanácsokat.
Tudom hogy nem ez a legjobb megoldás, de sürgős volt és ez volt a legegyszerűbb, sajnos angolul nem tudok ezért nem nagyon tudok a pluginek között eligazodni.
Pénteken lesz az államvizsgám, és utána megnézem mit tehetek.
A bemásolás nekem nem sikerült a táblázat vonalai nem látszódtak, ezért nem lehetett értelmezni.
Pénteken jelentkezem, megírom majd, hogy mit sikerült alkotnom.
Szép napot mindenkinek!