Táblázat-kép probléma

A problémám az, hogy egy oldalra szeretnék táblázatot berakni, szöveggel, és képekkel.

A képeket hiába állítom középre, megjelenítésnél balra, rosszabb esetben lentre-balra pakolja.

Van megoldás?

a szövegekkel nincs baj, azt középre rendezi.

Ez nálam is előjött… Vagy legalábbi valami hasonló:

Táblázatba rendeztem három divbe foglalt képet és IE alatt összevissza pakolta… Valamerre mindig elcsúsztak. Sokat nem szórakoztam vele, egyszerűen egymás mellé lebegtettem őket (float:left;) de ez a megoldás nem valószínű, hogy megfelelő neked is…Bár ha rászánsz kis időt, csak div-ek felhasználásával is lehet táblázatot készíteni… :slight_smile:

Ezt a plugint próbáltad?

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-table/

(Nem biztos, hogy megoldás lesz, de talán egy próbát megér.)

Ha sok táblázatot szeretnél készíteni (amiket néha talán frissíteni is kell), akkor nagyon nem ajánlom… De ha csak pár szükséges az egész blogra, vagy egyáltalán nincs szükség frissítésre, akkor okés…

hát lehet, hogy nagyon fáradt vagyok, de én ezzel képet nem tudok beszúrni…

igen. fáradt voltam, persze lehet.

csak ezek a mini ablakok elég vacakok…

No meg utólag visszakeresni, hogy most melyik táblázat hova van beszúrva és azon belül hol kell módosítani valamit… Elég pepecs… (ha valaki talál jobbat, nekem is jól jönne!)

Sziasztok.

Nagyon kezdő vagyok még, de már elég jól megoldottam, beillesztettem a képet a táblázatba semmit nem tolt sehova. Most megint nem tudok beilleszteni képet, mert össze vissza tolja a szöveget, ráadásul a másik oszlopban van a szöveg és így is. Kérdésem még a következő lenne. Lehetséges-e hogy amíg volt SEO tagság addig rendesen lehetett vele dolgozni, és amikor megszűnt, megszűnt vele minden. Már nem tudom mire gondoljak. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.

sehol egy kérdőmondat. :rolleyes:

fuma!A SEO-tagsággal nem valószínű az összefüggés, de a kép méretével valószínűleg… :wink:Meg kellene nézned, hogy a táblázatba mekkora kép illeszthető, és annál nagyobbat ne nagyon próbálj beletuszmákolni. Meg aztán, látatlanban??? Azért egy link illene, hacsak nem monológnak gondoltad soraidat. :slight_smile: