Sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem, hogy olyan sablont használok (AZolla), amiben alapból nagyon jó kis vizuális alkalm. tudok csinálni, de: az oldalaknál a tab-okat szeretném használni egymás alatt a partnereknél, de amikor egymás alá beteszem őket, a szöveg a fejlécében eltűnik, idézőjelekbe teszi a szöveget és az előre kiválaszott e-mail és web ím is feket lesz. Ezen az oldalon alul meghagytam, h lássátok miről van szó: http://csaladiklubkartya.hu/elfogadohelyek-2/baba-mama/
Tud valaki ebben segíteni?
Köszönöm előre is.
Boszimama :rolleyes:
Kimásolod a tab html kódját, bemásolod a partnerek részhez és csak simán kicseréled a tartalmat.
szia, köszi, de ezt csinálom, többször megpróbáltam, s mindig csak az utolsó bejegyzett lesz rendben, az előtte lévő idézőjeles lesz és eltűnik a fejléces rész a tab-en. Akkor milyen más megoldás van?
Köszi
Boszimama
megpróbáltam, hogy kétszer másoltam be ugyanazt egymás alá, akkor semmi probléma. Ahogy más lesz az információ, nem működik, csak a legutoljára feltöltött tab lesz jó, a beépített widget contact info is csak itt élő, a többinél ha ráklikkelek kiírja, h az oldal nem található. Segítsetek légyszi, mit lehet csinálni, mert ezzel nagyon szép lenne az oldal.
Köszönöm előre is:D:D:D
megoldottam!!!:D:D