Kedves Wordpress szakértők!
Egyelőre csak román nyelven elérhető wordpress oldalamhoz szeretnék segítséget kérni. Az oldal célja, hogy katalógusként szolgáljon egy erdélyi showroomnak, melyben kanapékat árulunk. Az alábbi oldalnál (http://www.canapelemures.ro/catalog/) szeretném megoldani, hogy a kanapék neve látszódjon akkor is, ha nem visszük az egeret a kanapéra (a kanapé nevét a kép alá szeretném), valamint jó lenne, ha a szűrési funkció megmaradna (kihúzható kanapék, irodai kanapék, sarokkanapék). Próbálkoztam számos bővítménnyel, azonban vagy csak képeket lehetett galériába rendezni, vagy nem volt testre szabható (pl. nem lehet átállítani, hogy ne angolul írja ki, hogy “részletek” a kép mellett.
Próbálkoztam táblázattal is, a wordpress borzalmasan kezeli, használhatatlan lett.
Milyen ötletetek van, milyen plugint vagy megoldást javasoltok?
Van esetleg javaslat arra, hogy milyen plugin alkalmas arra, hogy az oldal kétnyelvű legyen. Eggyel próbálkoztam, akkor viszont nem maradt meg a formázás.
Köszönöm előre is segítségeteket!
Sablonodban a portfolio.php (vagy hasonló) fájlban kell módosítanod. Ehhez plugint nem tudsz találni, módosítanod kell.
Mit kell módosítanom a portfolio.php-ban?
Ezt így elmagyarázni nehéz. Html szerkesztésnek kicsit utána kéne nézni.
A htmp megy, a php kevésbé. Ha bemásolok neked kódrészletet, akkor tudnál segíteni?