szövegszerkesztő

a mai napig wordpresst használtam a honlapomhoz, de eltűnt a wywising szövegszerkesztője, és nem tudom előhívni, telepítettem már rá az eggyel profibbat is, de az sem működik, és csak html kódokkal lehet írni.

Mellékelek egy képet is:

Lehet, hogy valamelyik bővítménnyel összeakad. Bővítmények kikapcs, aztán egyenként visszakapcs. Minden alkalommal szövegszerkesztő ellenőriz. (az egyel profibb telepítése az mit jelent? Frissítetted a TinyMCE-t?)

igen frissítettem, itt a plugin ajánlóban olvasottra,

kkikapcsoltam minden plugint, és így sem jó. Azt meg lehetne próbálni hogy a gyárit urjafeltöltenI?

Nekem volt már ilyennel dolgom. Igaz megoldás az volt, hogy blog törlése, blog telepítése. neutral.gif De próbáld meg valamilyen plugint-al. Én például ezt használom: http://forum.word-press.hu/topic/1292/tinymce-advanced/ Lehet ez vissza hozza (nem teszteltem). :wink: Oktassatok ki ha valami hülyeséget mondok.

Hasonló gondom van 2.8.4-esen. egy haver blogján. Természetesen a pluginek kikapcsolásával próbálkoztam, de nem használok semmi olyat, aminek ki kellene ütnie a szövegszerkesztőt, szóval az út nem erre vezet. Jó volna a teljes kompatibilitás miatt ha az eredeti vizuális szerkesztőt vissza lehetne állítani. Valakinek valamilyen ötlete?

Lehet már néztétek, de azért egy tipp: a felhasználó profiljában a vizuális szövegszerkesztő nem lett véletlenül kikapcsolva?


'Efrud' wrote on '2009-09-23:
Lehet már néztétek, de azért egy tipp: a felhasználó profiljában a vizuális szövegszerkesztő nem lett véletlenül kikapcsolva?
Néztem, nincs kikapcsolva. Esetleg megpróbálom ki és bekapcsolni, hátha...