Szövegszerkesztő probléma

Sziasztok!

















Egyik pillanatról a másikra eltűnt a szövegszerkesztőből mindenféle eddigi ikon. Elképzelhető, hogy kapcsolatban áll a mostani 3.1.1-es frissítéssel, közvetlen a frissítés után nem néztem a szövegszerkesztőt, tehát elképzelhető, hogy az vágta haza, vagy valamilyen plugin?











Válaszotokat előre is köszönöm!











Így néz ki:











Jelezném, hogy a probléma szerintem a te készülékedben van :slight_smile:











Próbálj meg HTML nézetre váltani, majd vissza vizuálisra.

Megpróbáltam, többször is. Több böngészővel is, semmi eredmény. :frowning:

Az Akismet kivételével kapcsold ki az összes bővítményt, nézd meg, hogy lett-e vizuális szerkesztő. Amennyiben igen, akkor a bővítményeket kapcsold be egyesével, hogy lefülelhessed, melyikkel akad össze. Amennyiben nem jön vissza, akkor alkalmazd az Automatikus újratelepítés funkciót (kikapcsolt bővítmények mellett).





Nem árt a kísérlet idejére a TwentyTen (alap) sablont használni.


'Keczanm' wrote on '2011-04-19:




Megpróbáltam, többször is. Több böngészővel is, semmi eredmény. :(








Közben alkalmam nyílt más számítógépről is megnézni: máshonnan működik. Biztos, hogy az én gépemben van a baj, ugyanis se a fizetett szerveren futó honlapomon nem látszanak az ikonok, se a sz.gépen futó, WAMP serveren lévő wordpressen sem jelennek meg. Más gépről viszont minden klappol. Mi lehet a felelős érte?





Előre is köszönöm!





ui.: Megelőzve a felvetést, a felhasználói oldalamon nincs bepipálva a "Szövegszerkesztő kikapcsolása bejegyzés írásakor".

A probléma megoldódott, bár magam sem tudom hogy. Csináltam egy biztonsági mentést, kikapcsoltam minden plugint, és beindult. Egyesével visszakapcsoltam az összes, eddig is aktív kiegészítést, és még így is megy, szóval nem sikerült rájönni a problémára, viszont megjelentek az ikonok.:slight_smile: Remélem maradnak is a helyükön…:slight_smile:











Köszönöm a segítséget!