Szövegszerkesztési gondok

Sziasztok!Már napok óta szenvedek a következő problémával:

Amikor egy új bejegyzést írok, és a szerkesztőben megformázom a szöveget (például félkövér szavak, vagy épp dőlt szavak…), akkor minden megjelenik, ahogy szeretném. De csak a szerkesztőfelületen! Ugyanis amint közzéteszem, az oldalon egyáltalán nem jelenik meg félkövérként, vagy éppen dőlt betűs szóként. Minden olyan, mintha hozzá se nyúltam volna… :frowning: A betűtípusok is váltakoznak egy-egy bejegyzésen belül, fogalmam sincs, hogy mi alapján. Ugyan vágólapról másolom a szöveget, de használom az erre kitalált “Beillesztés egyszerű szövegként” gombot. De ez a kisebbik baj…Megnéztem a CSS-ben, hogy nincs-e korlátozva a betű formája (ha jól tudom font-weight néven fut), de sehol semmi. A betűtípus is mindenhol ugyan olyan. Nem tudom, hogy mit kellene bemásolnom esetleg a kódból, hogy valaki tudjon segíteni, úgyhogy egyelőre csak leírom a problémát, ha kellene valami, kérlek írjátok meg. Nagyon szépen köszön, ha tudtok segíteni, már napok óta ezen görcsölök.

WordPress verzió?

Sablon?

Bővítmények?

Milyen felhasználói jogokkal rendelkezel?

A verzió 3.2.1-es. A neten találtam egy Gradus nevű sablont, azt alakítottam kicsit. Az alap bővítmények vannak, amik jöttek a telepítéssel, ezen felül Share This és WordPress.com Stats. Ha arra gondolsz, akkor Adminisztrátor vagyok, ha nem pont, ez akkor bocsi :rolleyes:

Sziasztok!Nekm is lenne egy gondom a wordpress 3.2.1-el.Frissítettem 2.9-ről a legújabbra a wordpress-t,és sem a bejegyzéseknél,sem az oldalak szerkesztésénél nem találom a mentés gombot.Segítség!!!Hova bújt el???

Előre is köszönöm:)

A fenti problémám megoldódott napokig tartó kutatás után. Ha valakinek hasonló lenne, akkor itt egy lehetőség: az alábbi kódot másoltam be a css legvégére:

Code:

strong{font-weight:bold;}

em { font-style: italic; }
Azóta minden teljesen jól működik, látszik minden rendesen.

Elnézést az idézésért.

Úgy látom,itt mindenki saját magának válaszol :wink: De nem baj,lényeg az,hogy megvan a megoldás.Ez az önkiszolgáló wordpress fórum :lol:

Valószínű,hogy nem az én 17" képernyőmre tervezték a wordpresst,mert amint 2 oszloposra állítottam be a megjelenést a képernyő beállításoknál,mindjárt előbújt a 2.oszlopban az a fránya közzététel gomb.Megveregetem a vállamat.Csak sikerült.

Azért egy kicsit több és tanulságosabb annál, mintsem egy “Saját Fórum”… :wink:Lehet, hogy mindenki bújta a netet a megoldásért, de ennyire triviális megoldásra senki nem gondolt.[OFF]

Mesélek egy igaz történetet a trivialitásról, a dolgok nyilvánvalóságáról:Tudjátok, hogy főállásban könyvelőirodám van. Új kolléganőt alkalmaztam, akire 3-4 hét múlva panaszkodik az irodavezetőm:
 • Az új kolléganő jónéhány számláról egyszerűen lehagy néhány tételt, hiába szóltam neki párszor, rendszeresen találunk hiányosan könyvelt tételeket.

  Hallgattam egy darabig a panaszát, de a helyzet nem változott, ezért magam néztem utána a kérdésnek, nem tűnt olyan kolléganőnek, aki csak azért sem csinál meg valamit.

  Kérdezem tőle, hogy és mint és miért? Megszeppenve mondja, hogy ő igyekszik, de saját maga sem érti, miért. Mondom az irodavezetőnek, adjon egy olyan számlát, ami éppen kehesnek mutatkozott. Odaadja, szép hosszú, majdnem teljes A/4-es méretű számla volt. Mondom a kolléganőnek, könyvelje le.

  Nekiállt könyvelni, én meg mögüle néztem a számlát és a monitort.
 • Kész! - mondja, és átadja a számlát nekem ellenőrzésre.

  Rápillantva a számlára és a monitorra, azonnal láttam, hogy nem stimmel.  Nem húzom tovább a történetet, mondom a lényeget: A kolléganőnek az elülső fizikai adottságai nem csekély méretűek voltak; azok a számlák, amelyeket nem takart ki az asztal fölé hajolva, tökéletesen lettek könyvelve, amelyek nagyobbacskák voltak, és az adottságok árnyékába kerültek, azoknak a vége nem került könyvelésre. :slight_smile:

  [/OFF]  Néha előttünk van teljesen nyilvánvalóan a megoldás, csak nem jövünk rá.

Valóban Kedves Győző!

Én is csodálkoztam ezen az egyszerű és tulajdonképpen kézenfekvő megoldáson :smiley: