Szöveges widget miért csak kettő jelenik meg az oldalsávban?

Sziasztok!Segítséget szeretnék,hogyan csináljam meg,hogy a szöveges widgetekből ne csak kettő jelenjen meg az oldalsávban,hanem 3-4.

A harmadik és az efelett levők lecsúsznak a láblécbe.

Mi a megoldás,hogy a sidebarba maradjanak?

Már hónapok óta nem találok választ rá:

( Az oldalamon facebook és a számláló is szöveges,de ami lecsúszott az időjárás és a viszont linkek is szövegesek)http://ingatlanportal-zuglo.hu

Tervezett karbantartás miatt, egy rövid ideig, most nem érhető el az oldal. Nézz vissza egy perc múlva.Ez fogad az oldaladon.

Igen Kedves Győző,tegnap 20 percig a tárhelyemen a Dotrollnál karbantartás volt pont abban az időben amikor megnézted,én is bosszankodtam,mert nem értesítettek.

Ez pech nekem,különben már okosabb lehetnék.

Az egyik div-ed nincs lezárva (csak syntax highligh-ot néztem nem bogarásztam végig…)

ha esetleg a sablon idevágó (sidebar.php ill. home.php vagy ami megjeleníti) bemásolod pastebin-re akkor megnézem neked…

a sidebar php-t másoltam kihttp://pastebin.com/dyC0wP8bés köszönöm:)

http://pastebin.com/geLASNPF

ez lemaradt,ez a home php.Hátha ez kell.

Ezt is köszönöm szépen.

Na mégegyszer,mert csak egy napra tettem közzé mert,azt hittem hogy most nem felejtenek el :slight_smile:http://pastebin.com/pz6Xtfzw sidebar phphttp://pastebin.com/cfzN0qQE home php

Ez egy költői kérdés,mert valószínü senki nem válaszol.

Miért van az,hogy próbálnak segíteni bármely kérdésre,de amikor valamire visszakérdeznek,hogy konkrétan mi a baj és válaszolok,már senki nem kíváncsi a válaszra?

Az utóbbi három segítség kérésem így maradt megválaszolatlanul.

Kattka: A probléma konkrétan le lett írva. (Utána néztél mit jelent, hogy nincs lezárva az egyik div?)

Lusta vagy és elvárod, hogy elég tegyék és meg is rágják az ételt, nem a a fórumozók hibája. (Akárhogy nézzük, megszámolni, hogy a <div … és a -ekből hány darab van, nem kíván informatikus diplomát.)Leírod a problémád, leírjuk a választ és itt sírsz, hogy nem csináljuk meg neked. Minden rendben van odabent? Értékrendeddel valami nem stimmel. Kicseszés az élettől, hogy meg is kell dolgoznod ha el szeretnél valamit érni…Itt segítséget kérsz és ha tudunk, akkor adunk. Azonban nem csináljuk meg helyetted.Továbbá innentől én a te kérdéseid meg sem nézem. Pont.

Üdv.

Köszönöm a megtisztelő válaszodat!

Megnéztem a div-eket és mindt lezárva találtam.Azonban azt nem tudom észrevenni,mert nincs gyakorlatom benne,ha egy bekezdésen belül 3-4 div is megvan nyitva és nem tudom hogy melyik megnyitott div-et,melyik sorban kell lezárni.

Ez nem lustaság kérdése, és nem várom el,hogy helyettem megcsinálják,de fel lett ajánlva,hogy megnézik,hol akadtam el.

Évente körülbelül 3-4 alkalommal fordulok némely általam már hónapok óta agyonrágott kérdéssel a fórumhoz,amikor,már végképp elakadtam,és ha megtaláltam magam a megoldást,azt is beírtam mások épülésére.

Mégegyszer szép karácsony ünnepén Kellemes ünnepeket Kívánok Mindenkinek és Neked is Syska és köszönöm “kedves szavaidat”!

Továbbá a vel kezdődik az egyik szöveges widgeted. Megoldás: Vedd ki az időjárást és a rengeteg statisztika oldalt, meg toplistát és helyre fog állni az oldalad. Aztán ha ezekre szükség van, akkor tedd őket vissza egyenként ( már helyes HTML-el ). Megjegyzés: Ezek a toplistás, meg pagerank-mérő oldalak sokak szerint SEO előnyt jelentenek; nos, ez nagy tévedés!Jól emlékszem Kattka, hogy a Joomla fórumról ismerjük egymást? Nos, nálunk azért másféle légkör szokott uralkodni, pontosabban itt nincs ilyen hangnem! Tolerancia és tisztelet - ide egymástól tanulni járunk! :slight_smile: Hogy magamat idézzem… Légy picit türelmesebb kérlek, ide szabadidejükből járnak az emberek.

Köszönöm az építő jellegű és segíteni szándékozó hozzászólásokat.Főleg az okoz gondot,hogy holkeressem a hiba okát.Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánok Nektek !Nos a sidebar php.- így kezdődik! Ez helyes,vagy a div törölhető?Egyből egy lezárt


A sidebar php-ban az összes megnyitott
le van zárva egyébként.A home php is rendben van,div szempontból.Mindnek van párja.a -vel kezdődő widgetet nem találtam,de leveszem az időjárást,meg a többit próbaképpen.Nem dísznek fityegnek a viszont linkek,hanem mert mindegyik linkoldal ami megjelenik nálam,befogadta a link elhelyezésemet és kértek a viszontlinkek.

elhelyezésére.

Így tartottam tisztességesnek,hogy én is elhelyezem őket az oldalamon.A Jomola fórumon nem jártam,én teljesen amatőr vagyok,még a számítógép kezelést is otthon magamtól tanultam.Bocsánat,ha türelmetlen voltam és valakit megsértettem,nem volt szándékos.Köszönöm mégegyszer.A sidebar php-ban az összes megnyitott
le van zárva egyébként.

A home php is rendben van,div szempontból.Mindnek van párja.

a -vel kezdődő widgetet nem találtam,de leveszem az időjárást,meg a többit próbaképpen.

Nem dísznek fityegnek a viszont linkek,hanem mert mindegyik linkoldal ami megjelenik nálam,befogadta a link elhelyezésemet és kértek a viszontlinkek.


elhelyezésére.


Így tartottam tisztességesnek,hogy én is elhelyezem őket az oldalamon.

A Jomola fórumon nem jártam,én teljesen amatőr vagyok,még a számítógép kezelést is otthon magamtól tanultam.

Bocsánat,ha türelmetlen voltam és valakit megsértettem,nem volt szándékos.

Köszönöm mégegyszer.

Szöveges widget-ben van a hiba. Azokat nézd át.

Mindet átnéztem,sehol egy hiba.Csak kettő marad az oldalsávban,akárhogy is cserélgetem őket,a harmadik mindig alulra kerül.Ha nincs 3,csak kettő szöveges widget,akkor természetesen az oldalsávban maradnak.De azért köszönöm.Még töröm a fejem,hátha valahol rátalálok a megoldásra.