Szöveg-widget nem nyílik a wp 3.9.1-ben

Amióta frissítettem a varosvedo.hu-t wp 3.9.1-re, nem lehet kinyitni a szöveg widgeteket. A szimpla Szöveg és a Black Studio TinyMCE Widget, amely most már Visual Editor néven működne a widgetek között, engedelmesen befekszik a sidebarba, aztán nem lehet megnyitni, sőt, törölni sem. A korábban használt Black Studio TinyMCE Widget továbbra is nyitható és használható.

Rájöttem, hogy nem csak a szöveg-widgetek nem működnek. A legutóbbi hozzászólást is az oldalsávba tettem, odaragadt, mozdíthatatlan. Se nem nyílik, se nem törölhető. Nagyon kérem, segítsen valaki.

A “szokás” dolgokat tudod tenni:

1. Minden plugint kilősz (akár úgy, hogy átnevezed a plugins könyvtárat)
  2. Alap gyári sablonra átkapcsolsz.
  3. Bekapcsolod a DEBUG üzemmódot és ide értendő az is, hogy megnézed kapsz-e javascript hibát, mert az is beakadhat, bár ha nincsenek pluginok s a sablon is a gyári, akkor elvileg nem lesz ilyen…
  4. Ha ezek megvoltak és nem jutottál tovább az okhoz, akkor lehet azt, hogy resintall wordpress, kézzel FTP-n lefrissíted.
  5. Ezek után ha a (tárhely okés), mire ideáig eljutsz már kiderül sok minden.

DEBUG:

http://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress

Ez a rész:

Example wp-config.php for Debugging

The —BLA BLA

// Enable WP_DEBUG mode

define(‘WP_DEBUG’, true);

// Enable Debug logging to the /wp-content/debug.log file

define(‘WP_DEBUG_LOG’, true);

// Use dev versions of core JS and CSS files (only needed if you are modifying these core files)

define(‘SCRIPT_DEBUG’, true);

A Chrome consol-ja is mutatja a javascript hibákat! Mert nagyon nem ritka az, hogy van egy sablon vagy egy bővítmény és olyan módon használnak benne egy régebbi jquery-t, ami összeakad a WP-vel.

Ez nagy beavatkozás lesz. Gondolom, sok minden eltünik, amikor kikapcsolom a bővítményeket. Visszaáll minden olyanra, ahogy volt, amikor ismét bekapcsolom?

Igen, ha átnevezed a plugins mappát, majd vissza, akkor nem vesznek el adatok.

(Ettől függetlenül ajánlott lennie egy biztonsági mentésnek a fájlokról és az adatbázisról is. Főleg ha éles oldalon dolgozol. Hogy legyen, az nem árt.)