Már nagyon bosszant a dolog de nem értem eggyes szolgáltatók hozzáállását a filemegosztó szolgáltok linkjeinek elhelyezése miatt.
Az elmúlt 2 évben 3. blogomat törlik indok nélkül és hiába kérdezem miért nem kapok rá választ csak ,hogy olvassam el a jogi nyilatkozatot.
Tisztázzuk nem warez tartalom. Fotóalkotásoknak adok lehetöséget wp által elég nagy sikerrel ám elkerülhetetlen ,hogy egy egy fotós aki közzéteszi alkotását betesz a képéhez rapidshare vagy hasonló linkeket ami szabadon letölthető és semmi warez ugye nincs benne.Mert ugye hova máshová töltsön fel az ember egy 60MB os tif formátumot .Tehát nem értem miért ?
Másrészt ugyanezen kanadai szolgáltatónál van elhelyezve egy hatalmas nagy warez site közel 4 éve.
Tehát nem értem ezt a hozzáállást. Már egy pár hónapja tervezem ,hogy keresek egy jó szolgáltatót ahová elhelyezhetem tartalmam de nincs kedvem feleslegesen dolgozni vele.
Regisztrációnál jogi nyilatkozat egyértelmü minden szolgáltatónál ugyanaz a duma blablabla…
Tapasztalat valakinek ? Hol vegyek tárhelyet ? Ha fizetek akkor tolhatnám az illegális tartalmat is akár ha meg nem akkor banolva leszek ?
Ez így működik?
Hát, ugye manapság óriási a nyomás a szolgáltatókon a jogvédő szervezetek és a rendőrség felől, és emiatt valószínüleg kénytelenek előre szűrni némileg. Nézd csak meg az elmúlt hetek európai fejleményeit (HADOPI). Namost, ki a francnak van arra elég erőforrása, hogy minden egyes rapidshare és hasonló linket ellenőrizzen? És hát valljuk be azoknak kb. a 90%-a bizony tényleg warez. Ez egyszerűen egy kikerülhetetlen tény.
Ha ilyen portált akarsz üzemeltetni, és azt akarod, hogy békénhagyjanak, akkor szerintem az egyetlen esélyed, hogy te magad biztosítod a tárhelyet is, ahova a felhasználóid feltölthetik a nagyobb tartalmaikat. Ezért nem az a kérdés, hogy hol vegyél tárhelyet, hanem az, hogy mekkorát. Ez ilyen szempontból nem függ a szolgáltatótól, ha megszaporodnak az oldaladon a rapid-os (és hasonló) linkek, előbb-utóbb midnehol bajba fogsz kerülni emiatt. Nem fogja őket érdekelni, hogy az legális, vagy nem. Mint ahogy eddig sem érdekelte őket, az általad leírtak szerint.
Ez bizony így működik.
Ez bizony így működik.
Szia
Harcoljanak csak ahogy akarnak de ugyanazon szolgáltatónál volt elhelyezve a weboldal.Kalozsite évek óta üzemel míg az én szerény kis fotoblogom törölve lett .Semmi illegál tartalom . Mert ő fizet ezért megteheti?
Sajnálom én is szegény szólgáltatókat de ez így nem korrekt.