Szójegyzék dinamikus frissítése, post használata nélkül

Sziasztok.

Problémám a következő: van egy szójegyzék szerű oldalam, az egyszerű példa kedvéért, legyen “Keresztnevek” a neve, az oldal típusa page.

Ilyesmi formában kell elképzelni:

A

András

Anikó

Anna

B

Barna ;]

Boglárka

Mindegyik név kattintható, egy további oldalra visz.

Hogyan tudom megoldani, hogy ez dinamikusan frissíthető legyen? Elméleti síkon két megoldást találtam, de nem átültethetőek a gyakorlatba:

[*]Létrehozok minden betűnek egy oldalt. Pl. szojegyzek-a, szojegyzek-b, szojegyzek-c stb. Ezek lesznek a szülő oldalak, és ezek alá rendezem be gyerek elemként a neveket. A template oldalon pedig egyesével, betűnként lekérdezem a neveket:

Code:

<?php wp_list_pages('number=100&title_li=&child_of=59') ?>

Nem megy, mert a 2.8-as Wordpressben van egy olyan bug , hogy a number értéke nem befolyásolja a gyermek elemek számát. Kb. 10 elemet lehet így lekérdezni, nekem meg jóval több oldalam van...

[*]Csinálok minden betűnek egy kategóriát a postoknál, ezeket lekérdezem így:

Code:

<?php query_posts('category_name=blog&showposts=3'); ?>

Viszont a postokat csak a blogra használom. Nem találtam megoldást arra, hogy egy kategória ne jelenjen meg a blog post-ok között, az index.php template-jében. (Ahol lapozgatni is lehet.) Ha esetleg van valami ilyen ügyeskedés, akkor azt köszönettel venném.

[/list]

'barna' wrote on '2009-09-24:

Hogyan tudom megoldani, hogy ez dinamikusan frissíthető legyen?

Ezt úgy értem, hogy újabb neveket könnyen lehessen az egyes betűk alá tenni. Kategóriákba pakolásban, vagy szülő elem alá rendezésben kell gondolkodni.

Csinálsz pár kategóriát: (nyilván egy oldalon több ilyen lekérdezést is csinálhatsz)

Code:

Hasonló plugin:

http://blog.grapii.com/2008/02/create-a-glossary-with-wordpress/

Itt csináltam ilyesmit: http://kp.hu/epitoipari-lexikon de itt csak betűrendben van + saját single.php a lexikon kategóriába írt bejegyzéseknek.

Köszi szépen, holnap ránézek!

A második pontban írtam, hogy a sima post kategóriás megoldás miért nem jó, de ha a plugin elhárítja ezt a problémát, akkor nyert ügyem lesz. :]