Sziasztok, érdekelne, hogy ki milyen bővítmányt javasolna szobafoglalásra, fizetésre, többnyelvűsítésre. Kinek milyen tapasztalata van, volt-e valakinek hasonló munkája, stb.
Köszi, az ötlet nem rossz, de mivel fel akarok készülni mindenre, lehet, hogy mégis görcsölés lesz, úgyhogy azért várnék még ötleteket 
wpml.org - nagyon profi a többnyelvű honlaphoz.
+1 szavazat egy tf-es sablon vásárlására
Nekem eddig a youcanbook.me progival volt dolgom Ez NEM wp bővítmény. iframe beillesztéssel megy. Jó-jó, de nem igazán szálltam el tőle, csak ügyfél ragaszkodott hozzá.
Ja, hát persze, azt nem is gondoltam, hogy valaki helyettem csinálja (max, ha fizetek érte
), csak, ha valaki esetleg már dolgozott vele, belökheti, hogy „igen, ez jó volt, mert könnyen testreszabható†vagy „ne ezt, mert amaz inkább jobb 
És örülök, ha tetszenek a dolgaim, köszi 
'Dexter68' wrote:
Sziasztok, érdekelne, hogy ki milyen bővítmányt javasolna szobafoglalásra, fizetésre, többnyelvűsítésre. Kinek milyen tapasztalata van, volt-e valakinek hasonló munkája, stb.
Szia,
A Booking calendar nagyon jó erre a célra én is használtam már. A fent említett WPML a legprofibb a fordításra, igaz fizetős de mindenképp megéri, bármit lefordíthatsz vele.