Szobafoglalás, fizetés három nyelven

Sziasztok, érdekelne, hogy ki milyen bővítmányt javasolna szobafoglalásra, fizetésre, többnyelvűsítésre. Kinek milyen tapasztalata van, volt-e valakinek hasonló munkája, stb.

Köszi, az ötlet nem rossz, de mivel fel akarok készülni mindenre, lehet, hogy mégis görcsölés lesz, úgyhogy azért várnék még ötleteket :slight_smile:

wpml.org - nagyon profi a többnyelvű honlaphoz.

+1 szavazat egy tf-es sablon vásárlására

Nekem eddig a youcanbook.me progival volt dolgom Ez NEM wp bővítmény. iframe beillesztéssel megy. Jó-jó, de nem igazán szálltam el tőle, csak ügyfél ragaszkodott hozzá.

Ilyet találtam: http://wordpress.org/extend/plugins/booking/

Ja, hát persze, azt nem is gondoltam, hogy valaki helyettem csinálja (max, ha fizetek érte :wink: ), csak, ha valaki esetleg már dolgozott vele, belökheti, hogy „igen, ez jó volt, mert könnyen testreszabható” vagy „ne ezt, mert amaz inkább jobb”…

És örülök, ha tetszenek a dolgaim, köszi :slight_smile:

'Dexter68' wrote:

Sziasztok, érdekelne, hogy ki milyen bővítmányt javasolna szobafoglalásra, fizetésre, többnyelvűsítésre. Kinek milyen tapasztalata van, volt-e valakinek hasonló munkája, stb.

Szia,

A Booking calendar nagyon jó erre a célra én is használtam már. A fent említett WPML a legprofibb a fordításra, igaz fizetős de mindenképp megéri, bármit lefordíthatsz vele.