sznobjektiv

SziasztokKisebb döcögésekkel, de már úton van az új oldalunk http://sznobjektiv.huépítő jellegű kritikákat szívesen veszünk, illetőleg nagyon örülnénk, ha valaki tudna olyan plugint vagy megoldást javasolni, mellyel az olvasótábor és a szerkesztők külön értékelhetnék a cikk tartalmát, kvázi két ratingre gondolok.előre is köszi

cs

Szia!Szerintem kellemes az oldal, a témája pedig ott tartott úgy 5 percig, és ez már jó! smile.gif

Amit javaslok:
 1. fordítsd le a sablon angol szavait
 2. tüntesd fel a fejlécben miről szól az oldal, mert nem derül ki első blikkre (találj ki egy jól csengő szlogent, és dobd be a képek fölé)
 3. nem látom az oldal célját. (a céltalan oldalt később, ha majd kezdenél vele valamit nagyon meg fogod bánni. - legalább egy hírlevél feliratkozás legyen, vagy valami)
 4. kik vagytok? nekem hiányzik egy impresszum, vagy kapcsolat vagy ilyesmi.  első blikkre, 5 perc alatt ennyi. sok sikert!

hmm köszi szépen…magyarítom majd a wp admint, azzal elvileg az angolok eltűnnek, a szlogenen gondolkozunk, meg az ideiglenes logót is cseréljük hamarosan. van rss, csak még nem sikerült kitenni főoldalra, és természetesen lesz impresszum is:)

Szia!A lényeget gzs leírta, nem ismételném. :slight_smile:Ami nekem nagyon tetszik, a láblécben, a szlogenszerű hivatkozás:Quote:

WordPress szívvel dobogunk!
:) :)

Nekem is tetszik a blog. Öt észrevételem/javaslatom azért volna.


 1. A sznob-o-meter grafikus kijelzőjét egy szintre hozhatnád a szöveggel. Túl magasan van a szöveghez képest.


 2. A láblécben található sitemeter logonál ugyan ez volna az észrevétel.


 3. A bejegyzések tartalma jobban mutatna sor kizárva.


 4. A betűméretek (bejegyzés, bejegyzés információk) kicsivel lehetnének nagyobbak. Nem sokkal, csak picivel. Kicsit erőltetni kell a szemet az elolvasásukhoz.


 5. Egy sablon magyarítás tényleg jól jönne.

sablon magyarosítás jó 5let, a téma szerintem nagyon eltalállt, a láblécet én középen szeretem, és Milhónak az észrevételét javaslom (egyhangba hozni)

Tök jó a név :slight_smile:

Köszönöm a tanácsokat, rövidesen megoldok mindent:)