Sziasztok, kezdő WP felhasználó vagyok, csináltam egy blogot haveroknak, ismerősöknek, néha írunk bele, a probléma az lenne hogy nem mindíg tudjuk ki írta az adott hozzászólást mivel nem jelenik meg a publikált üzenet felett a szerző neve.
Láttam már erre konkrét példát is így fest a publikált cikk felett a fejléc:
2010 június 10 Szerző: bozolaci Kategória: A hónap horgásza
Nem bizots hogy plugin kell, de átnéztem mindent amit tudtam, sokat googleztam és nem találom sehol, remélem tudtok segíteni.
Ez kell neked:
Szúrd be oda ahol a szerzőt látni szeretnéd!
Van egy pár php fájl, melyikben kellen ezt elhelyeznem ahoz, hogy megjelenjen a főoldalon a publikált írásoknál?
Nagy valószínüséggel a Főoldal(index.php) fájlban. 
Ha beírom az index.php-ba ezt a kódsort akkor ezt a hibát adja vissza!
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home2/gokusan/public_html/blog/index.php on line 2
akárhová teszem ez a hiba áll fennt, csak az on line száma változik. 
Csak talán nem mindegy hova írod…
Ezt olyan helyre kell tenni, ahol nincs blokk.
Nem tudom látszik-e de újjonc rangom van, fogalmam sincs hová tegyem, kérhetnék egy részeltes leírást? Biztosan nem lenne sok idő olyannak aki tudja mit merre kell szerkeszeni.
Köszönöm.
Szió PistiSan! Milyen témát használsz? Ha tudnánk, könnyebben megmondanánk, hogy hová tedd.
Nem az baj, hogy mennyi idő, hanem az, hogy annyi információból, amit megadtál ennyit lehet segíteni. Minden sablon forráskódja más, ezért konkrétumot csak akkor lehet írni, ha leírod, hogy melyik sablont használod, és az módosítva van-e, vagy pedig beillesztesz egy linket az oldaladhoz, hogy lássuk hol a gond.
Egyébként többnyire olyasmit kell keresni, ahol egy div, vagy p tag “post-meta”, vagy “entry-meta”, vagy valami hasonló class-al van ellátva.
Nos ami a problémádat okozza:
<?php
ez egy péhápé nyitó "tag" ez után írod a péhápé szkriptedet.
ez egy péhápé záró "tag" ez kell a szkripted végén legyen.
közé jöhet a "töltelék" a lényeg...
node valószínűleg így nézhetett ki a dolog miután beszúrtad a kapott kódsort:
<?php /*eredeti nyitó tag*/
blabla...
<?php /*hibát ad hisz már elkezdted egyszer ennek itt nincs keresnivalója*/
the_author_link(); /*ez a fent említett "töltelék"*/
?> /*lezárás de erre sincs szükség hisz ott van az eredeti..*/
blabla...
?> /* eredeti záró tag*/
Megoldás:
<?php
blabla
-- idáig ez már neked meg van--
beilleszted ahova akarod:
the_author_link();
---- innentől ez már neked megvan--
blabla
?>
Sziasztok, most látom csak hirtelen mennyi segítséget kaptam:)
Először is elnézést szeretnék kérni tudatlanságomért, nem tudtam hogy hol mit kell szerkeszteni, de ezek a leírások, illetve kérdések rávezettek.
Az alap “default” sablont használom és még nem történt modosítás benne eddig a pillanatig.
A téma elérési url-je a következő: wp-content/themes/default/index.php eddig nem tudtam hogy ezt az index.php-t kell szerkeszteni, most már tudom!
Beillesztettem a kapott kódot és remekül működik, 3-4 alkalommmal nem jó helyen jelent meg, de sikerült a megfelelő pozícióba mozgatnom.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat és tanácsokat.

Ha az első üzenetedben leírod, hogy default sablont használsz, odaírtam volna hova tedd. 
Kell a tanuló pénz szerintem 
Nem hiszem, hogy egészséges, ha mindenkinek fényesre van nyalogatva az üllepe.