Szétesett az oldalam

Sziasztok!

Már majdnem teljesen készen van az oldalam. Ma lecseréltem a bacground.gif képet egy másikra, aminek hatására szétesett az oldal kinézete. Visszaraktam az eredeti background.gif képet, de a hiba nem oldódott meg.

Mi lehet a gond? Hol keressem?

Az oldalam: www.pedelec.co.hu

Előre is köszönöm!

Alul a zöld rész összefolyik?

A get_footer meghívás elé tedd ezt:

Ha nem írtam el, akkor jó lesz.

u.i. A Facebook like-nak sincs megadva a szélessége a kezdőlapon, a bejegyzések alatt.

Ha nem írtam el, akkor jó lesz.

u.i. A Facebook like-nak sincs megadva a szélessége a kezdőlapon, a bejegyzések alatt.

Szia!

A gond azzal van, hogy a hírboxok alján lévő Continue Reading gombok elmászkáltak, és valami angol szöveg jelent meg ott. Eddig jó volt, tartalmi részbe nem nyúltam bele. A like szöveg eddig nem is jelent meg a szövegboxokban.

Így nézett ki a szétesés előtt.

Azok a facebook like-ok, amik ott vannak, azok tolták le a “Continue…Read…” gombokat.

A facebook iframe doboza: 450*150 pixel nagyságú. (!) Kisebbre kell venni, mert így nem férnek el.

A zöld gombok pedig az alatta lévő dobozok hátterébe kerültek, ott vannak, csak nem látszódnak.

Itt egy kép a facebook iframe méretéről:

hxxp://kepgep.hu/2012/01/22/main/doboz.jpg

Az hxxp helyébe http -t írj, csak ugye nem akartam direkt linkeket elhelyezni ezen a fórumon. És ott a “kék doboz” alatt van a gomb…is. Így látható, mi a gond.

Valóban gond a FB doboz mérete! Köszönöm! Ezt melyik file tartalmazza?

Illetve most kikapcsoltam a FB gombot, és helyre is állt nagyjából a főoldal, de még mindig ott vannak az angol szövegek az olvass tovább gomb fölött:

“This is a prewiev…”

Ez honnan került ide? Sosem láttam eddig. Hogy lehet ezt eltüntetni?

Azt az angol szöveget, vééééletlenül, nem ez a plugin teszi bele: http://wordpress.org…ns/post-teaser/

Csak, mert a szöveg ami ott van, egy ilyen div-be van:

A "continue reading" alatti hely megmaradására a megoldás:

#content .post .continue { //sytel.css 161. sor//

background-color: #55BE47;

border-color: #CCCCCC;

border-radius: 20px 20px 20px 20px;

border-width: 5px;

color: #FFFFFF;

display: block;

float: left;

font-family: Century;

font-weight: bold;

margin-bottom: 25px; <==== 25-öt írd át 5-re!

padding: 5px 10px;

}

A "continue reading" alatti hely megmaradására a megoldás:

}

}

Hát nem is tudom mire mennék a fórum, és nélkületek!

Ilyen az, amikor az ember nem emlékszik, hogy mit csinál. Valóban bekapcsoltam a post teasert, hogy megnézzem mit csinál. De utána fontosabb volt kivenni a bannereket a sarokból, majd frissítés, és pánik!

Visszakapcsoltam a facebook bővítményt is, és minden ok!

Még egyszer köszönöm a segítségeket!

Tanulság:

-ha már van fent backup app-od, akkor használd (kiderült, hogy a szolgáltató nem ment naponta)

-mindig írd fel mit változtattál, hogy vissza tudd követni hol romlottak el a dolgok.

Nagyon helyesen mondja syska! Egyértelmű, hogy ezt az említett plugin (vagy annak egyik klónja) okozza.

A facebook -dolgot az milyen pluginnal szeretted volna megoldani? (amit most kikapcsoltál).

Pont akkor írtam, amikor válaszoltál és még nem láthattam, így a felső írásom NEM AKTUÁLIS!

A Facebook Like Button Plugint használom, ami egyébként jól működik. De valóban nagy a dobozmérete, amin változtatni fogok, ezért köszönöm, hogy rámutattál!