Szerző neve a post mellett

Sziasztok, új vagyok, még járatlan. A legújabb 2.7-est telepítettem.

Több szerző is fog írni, ezért ki kellene írni a nevüket a postjuk mellé, de ilyen beállítást nem találtam az admin felületen.

Már átnéztem a fórumot, találtam is megoldást a problémámra, de az valószínűleg a korábbi verzióhoz volt jó:

This post was written by <?php the_author(); ?>

Mert ilyet nem találtam nálam sehol, így most kicsit elakadtam.

Az “öregek” segítségét előre is köszönöm.

a sablonodat kell átírni, ha nincs benne, nem admin felületen van.

minden ami kacsacsőrös, az html vagy php kód, azokhoz nincs admin felület!

Illetve csak annyi van az admin felületen, hogy ott beállíthatod, hogy egyes felhasználók neve miképpen jelenjen meg (a jogosultsági szintet is itt állíthatod).(Még nem kérdezted, de figyelj rá, ha több felhasználó lesz rajtad kívül, akkor a szerzők között az admin nem jelenik meg, tehát vidd fel magadat, mint admin jogú felhasználót, és akkor a szerzők listájában is megjelensz.)Az pedig további segítség lehet a segítőknek, hogy adsz egy linket, hogy hova telepítetted a wp-det, melyik sablont használod.

Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ, elindulok ezen az úton! (Biztos lesz még kérdésem…)A Nordtelekomnál van fizetős tárhelyünk, még nem tettem föl sablont, még csak ismerkedem a rendszerrel.Az admin-több szerző problémát is köszönöm, így már egy várható kérdéssel kevesebb!

Sok sikert!Első hozzászólásod az volt, hogy telepítetted a WP-t…A Nordtelekomnál azt hiszem statikus tárhely van, nehogy meglepetés érjen… :wink:

Győző:

Szerződést kellett módosítani a Nordtelekomnál, és azonnal megoldották (Mondjuk több mint egy hét volt, mire mindenféle kisasszonyok és ügyfélszolgálatosok összehozták a megfelelő hivatali utat, de ahogy a megfelelő emberhez kerültem sinen volt az ügy.)Telepítettem a WP-t, ami első nekifutásra fehér lapot adott admin felületként, aztán - talán pont te írtad itt valahol a tennivalót - hexaeditorral kivettem a három nem létező karaktert, és már ment is WP hibátlanul.

Most ahogy időm engedi bele kell tanulnom a használatába is, meg át kell szabnom a megjelenését a megszokott hagyományos honlapképünkre - mert mi már csak ilyen konzervativak vagyunk.