Sziasztok!
Folyamatosan hibaüzenetet kapok! Mi lehet a probléma?
Tudnátok segíteni?
“Váratlan hiba állt elő. Valami baj van a WordPress.org-gal vagy ezen szerver konfigurációjával. Ha továbbra is hibák lépnek fel, javasolt felkeresni a támogatói fórumot.”
Plugin telepítésnél ilyet:
"
object(WP_Error)#4384 (2) { ["errors"]=> array(1) { ["plugins_api_failed"]=> array(1) { [0]=> string(226) "Váratlan hiba állt elő. Valami baj van a WordPress.org-gal vagy ezen szerver konfigurációjával. Ha továbbra is hibák lépnek fel, javasolt felkeresni a
támogatói fórumot." } } ["error_data"]=> array(1) { ["plugins_api_failed"]=> string(100) "Nem érhető el olyan HTTP közvetítő szolgáltatás, amely végre tudná hajtani a lekérdezést." } }
Something went wrong with the plugin API."
Valószínűleg rossz szolgáltatót választottál. Ez a hiba akkor szokott leginkább jönni, ha az allow_url_fopen függvény ki van kapcsolva.
Andrea wrote:
Valószínűleg rossz szolgáltatót választottál. Ez a hiba akkor szokott leginkább jönni, ha az allow_url_fopen függvény ki van kapcsolva.
Szia! Köszi, hogy válaszoltál!
A Mediacenter-nél vagyok és lehet ki-be kapcsolni "allow_url_fopen"-t. Bekapcsoltam, de sajnos semmi sem változott.. :-(
Hibaüzenetet kapok ha a wp oldalon keresztül keresek bármit! Megvettem egy drága sablont és nem tudom a tartalmat feltölteni, se a plugin-okat feltölteni..
Nincs valami más ötlet, hogy mi lehet még a hiba?
Nálam ez a hiba akkor fordult elő amikor a szolgáltató lekorlátozta az UDP portokat. Emlékeim szerint a 80-as port nyitása után javult meg a dolog.
A Mediacenternél minden php függvényt kapcsolj be. Erre azt fogja írni, hogy kevésbé biztonságos, de nem kell megijedni.
“Teljes jogú PHP futtatás bekapcsolása”
Valószínű ezzel oldódott meg a probléma! Köszönöm mindnkinek a segítséget!