Szerver írási gondok sablonnál

Sziasztok,

Az lenne a gondom hogy eredeti és a legfrisebb Mysitemyway Fusion sablont használok és az utobbi időben a Skin generatort nem tudom használni.

Ha szerkeszteni akarok egy CSS -t rá kattintok az EDIT -re tölt jó sokáig és ezt írja:

There was an error loading the following skin "black.css", please make sure the following folder is writable by your server: "wp-content/themes/cms/styles"

Amikor pedig használtam a CSS export funkcióját akkor jó sokára kaptam egy CSS-t ahogy kell de annak tartalma teljesen értelmetlen és semmi köze a témához:

Kapcsolódási hiba

Error establishing connection.

A weboldal nem elérhető.

A lehetséges problémák:

• A webkiszolgáló szerver nem működik

• A szerver hálózata nem elérhető

• A tűzfal szabályrendszere nem engedélyzi ezt a letöltést

A lehetséges megoldások:

• Ellenőrizze, hogy az adott cím helyesen van megadva

• Ellenőrizze, hogy az adott cím letöltéséhez van-e jogosultsága

• Kérjen segítséget a helyi rendszer adminisztrátorától.

• Lépjen kapcsolatba a Zorp támogatást nyújtó csapattal

Ez az üzenet a julia nevű, 3.3.6 verziójú Zorp tűzfalon keletkezett. Wed Mar 18 13:24:29 CET 2015.

Első dolgom az volt hogy a kevés kis angol tudásommal és a google fordítóval karöltve írtam a hivatalos támogatási oldalra és az ott kapott tippekket mind használtam, úgy mint a styles mappának 777 jogosultságot adtam neki, újra telepítettem a skint és Resetteltem az opciókat is.
De semmi nem történt.

De azonban még a Cufon fontok sem működnek.

Az alap fontok látszódnak a téma betütípusai helyett.

Így kellene kinéznie a szövegeknek:

Valakinek lenne még valami ötlete hogy mit tehetnék ilyenkor?

Előre is köszönöm a választ.

Kérdezted a szolgáltatód? :slight_smile:

Ami kódot bemásoltál, abba a szerver elérhetőségét hozza fel hibának a rendszer.

Használsz valamilyen biztonsági bővítményt?

@syska: A szolgáltatónak is írtam, de ott már március 16. óta várakoztatnak és kérik szíves türelmemet, tegnap délben írtam nekik még egyszer és ott kérték hogy adjam meg az WP belépési adatait amit megtettem, 2 másik domainen alatt futó WP -n is kipróbáltam a dolgot és ott is ez van.

@batyuvitez: Az egyik oldalamon a All in One WP Security módot használom, de a többinél semmilyen biztonsági bővitmény nincs fent.

A szolgáltatónak csináltam egy kis nem nyilvános videót a hibáról, ami itt van: https://www.youtube.com/watch?v=6FGa4EVALJA