Szépen menetel a honlapom előre

Kb 15 hónapja indítottam a honlapot. Ma már havi 3000 látogatója van. Szeretném, hogy még több legyen és ebből még több vevő legyen.

Te mit módosítanál a ingatlan átírás oldalon?Ha már ott jársz… A lap jobb oldalán lehet pénzhez juttatni egy alapítványt. Neked egy kattintásodba kerül.

Elsőként és gyorsan: kicsit hiányolom a WordPress-re történő hivatkozást. Talán lemaradt a sablonváltás hevében… :wink:Tíz forint egy kattintás, vagy 1 forint? Oldalsávon 10,- Ft (“Egy kattintás = tíz forint”), de az Alapítvány oldalon már csak 1,- Ft (“Minden szavazat egy forintot ér…”).Te várod az alapítványt, vagy az Etalon Kft? (Főoldalon az oldalsávban: “Alapítványok jelentkezését várom!”)“Ingarlantípusok:” helyett az Ingatlantípusok is jó lesz… a főoldalon, az első kiemelésben :wink:Én kivenném az oldalak aljáról a szerzőt és az időpontot, de ez ízlés kérdése.Találtam ugyan kisebb hibákat a földhivatali díjaknál, az illetékek csoportosítása sem a legszerencsésebb, de a szakterületemhez tartozó adózási résznél ordító hibákat találtam, amely az egész hozzáértést - enyhén szólva - megkérdőjelezi:A 2011. évi ingatlan, a vagyoni értékű jog átruházásából (vagyoni értékű jog visszterhes alapításából, végleges átengedéséből, megszüntetéséből, ilyen jogról való végleges lemondásból) keletkező jövedelem után – a 2010. évi 25 százalék helyett – 16 százalék személyi jövedelemadót kell fizetni.És ennek az adónak az alapja nem a szerzéskori és eladáskori ár különbözete!!Hiányolom az adatvédelmi nyilatkozatot, pedig elég sok kényes adatot bekértek.Na, de visszatérve a WordPress-hez…A Suffusion sablonban lehetőség van a beállításoknál kikapcsolni a magyartalan nagy kezdőbetűket a mondatokban (menüpontoknál).A Suffusionnak van egy rendes fordítása, miért nem használod?Az alapfogalmaknak célszerűbb lenne egy wiki-t készíteni, mert az oldalsávban eléggé össze vannak zsúfolva, és nem is kereshetőek (legalábbis nehezen).A blog részen miért nem használod a kategórizálást? Ez pont olyan téma, aminél nagy segítség lenne a kérdés-feleleteknél, ha témák szerint is szét lenne válogatva.

JAvítási sorrendben megyek.

2. javítva. 10 Ft természetesen…

3. Én várom az alapítványok jelentkezését, de természetesen cégem lesz a támogató

4. Javítva5 talán igazad van… (php-be kell belenyúlni?)

6-7-8 rövidesen javul

9 pótolom rövidesen (teljesen igazad van!!!)

10 Keresem, amint meglelem javítom…

11 mert nem találtam ilyet… keresem

12 igazad van, nem tudom hogyan…

13 igazad van nekiállok…

Nagyon köszönöm azt a sok türelmet, amit rám fordítottál.

Vezérlőpult —> Megjelenés —> Suffusion OptionsOldalak aljáról a szerző és dátum eltávolítása: —> Other Graphical Elements —> Post and Page Bylines —> Pages —> Show “Posted By” for Pages? —> HideKezdőbetűk a menüben: —> Other Graphical Elements —> Main Navigation Bar —> Main Navigation Bar Look and Feel —> Text Transformation for Navigation Bar —> No transformationAlapfogalmakhoz:egyik variáció, hogy csinálsz egy Alapfogalmak nevű oldalt, és az oldalsáv tartalmát abba másolod át, meg kicsit kipofozgatod szerkesztés ügyileeg.másik variáció, hogy keresel egy neked tetsző wiki-t: http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=wiki&sort=

Már ezeket javítottam is.Még a pofozgatás hátravan.

Most már az SZJA oldal is rendben van.

Még azért van a listáról más is amit javítanom kell.

Haladok, ahogy időm engedi.Érdekes… úgy látom, hogy a suffusion más honlapján sem tesz a láblécbe WP utalást…

A suffusion-nak nincs magyarítása. (Az aquoid hivatalos honlapján néztem.)

http://pomo.dev.hgrg.info/

a mezőbe beírod, hogy suff és láss csodát megtalálja :slight_smile:

avagy

http://www.wordpress2you.com/letoltes/?category=1

@etalon: Nem kötelező elem a WordPress-hivatkozás, csak egyszerű tisztelgés a több tízezer önkéntes, ingyenes órának, amelyet a Közösség arra fordított, fordít, hogy ingyenesen használhassuk ezt a kiváló rendszert.

A sablon szerzők, általában, meghivatkozzák, vagy a Bejelentkezés/Regisztráció widget használatakor be is kerül a honlapra. Ha pl. nem használod, akkor illik valahova eltenni. Én pl. a Suffusion sablon láblécébe raktam (de, általában más sablonnál is) ezt a rövid, pár sort:

Code:

Köszönjük WordPress | Fordítás: FYGureout

Megtudtam: Tilos a plus 1-et használni arra, hogy - akár másnak, akár önzetlenül - pénzt gyűjtök cserébe."A Megjelenítők nem utasíthatják arra a felhasználókat a felhasználók félrevezetésének a céljával, hogy kattintsanak a +1 gombra.

!!!

A Megjelenítők nem reklámozhatnak díjakat, pénzt, pénzbeli ellenértéket a +1 gombra történő kattintásért cserébe.

!!!

Az egyértelműség kedvéért a Megjelenítők abból a célból a +1 gombhoz irányíthatják a felhasználókat, hogy tartalmakat és funkciókat engedélyezzenek a felhasználók és azok közösségi ismerősei számára. Ha a Megjelenítők a +1 gombhoz irányítják a felhasználókat, akkor a +1 műveletnek kapcsolódnia kell a Megjelenítő tartalmához, és a tartalomnak vagy funkciónak mind a látogató, mind a látogató közösségi ismerősei számára elérhetőnek kell lennie.

Én még facebook ot még segítségül hívnám integrálnám az oldalba! rengeteg plugin van erre!

Hadd legyek egy kicsit büszke a honlapomra!

Az utóbbi egy hónapban már meghaladta a havi 10 ezer látogatót a honlap, amiből kb 8.500 egyedi látogató. Most igaz az is, hogy volt egy kisebb ingatlan adásvétel dömping a devizahitelesek miatt…

Most már neki kellene állni valami komolyabb dolgot csinálni vele. smile.gif

Te mit látnál szívesen még a honlapon?