Személyes szaktanácsadás kérése

Non-profit alapítvány vagyunk, sokféle szöveget gondozunk (többnyelvű szöveg- és fordításgyűjtemény), amik egy részét már közzétettük wiki alapon. Az új WP azonban annyira jónak és kezelhetőnek látszik, s a változáskövetéssel a wiki egyik fő erényét is átvette, hogy át szeretnék állni teljesen WP alapokra.Nem vagyok programozó, de a szokásos WP és wiki telepítések, bővítések, css változtatások stb. nem okoznak gondot. A projekt egészének, mint rendszernek a felállítására azonban szükségem volna olyan szaktanácsra, ami meghaladja a fórum lehetőségeit.Úgy gondolom, hogy WP ügyben ti tudok a legtöbbet, és tudjátok, kitől kaphatnánk ilyen közvetlen segítséget, ami a projekt áttekintéséből, felülvizsgálatából és a szükséges javaslatokból áll.Kérlek jelezzetek vissza itt vagy mailen, vagy hívjatok fel a (70) 459-5878-as számon.Köszönettel, Bányay Géza

szia, jól döntöttél.

láttam már wiki-t, és ahhoz képes a wp használata mesébe illően könnyed! :wink:ha a telepítés és a css nem okoz gondot, akkor sok tanácsadásra nem is lesz szükséged!

telepítsd, kezd el feltölteni és használni, aztán ha bármilyen problémád lenne, elakadnál, akkor nyugodtan kérdezz!

Köszi.Egy nemzetközi könyvtárról van szó, amit egyes regisztrált tagok szerkeszthetnek (ez szépen megy pmWiki alatt), és a könyvtárnak van egy ügyfélforgalmi része is. Olyan kezelési, közösmunka stb. feladatokat kell megoldani, amelyeknek a megfelelő konfiguráláshoz szeretnél tanácsot.Lehet, hogy ez többeknek érdekes téma lenne, mert lehet belőle sokat tanulni.De mielőtt belemennénk, kérdésem, itt-e a helye ennek a topiknak (nem úgy tűnik) vagy melyik rovatban kellene megnyitni?

A topic most már a helyén van. :slight_smile: :slight_smile:Sok sikert a szimpatikus tervekhez!