Szavazások

Sziasztok!Tud valaki egy olyan szavazós plugint, amit be tudok rakni widgetbe? Olyanra gondoltam, hogy megadok egy kérdést (pl.:Tetszik a blog kinézete?) és ott van alatta X választási lehetőség, (pl.: Régi, Tetszik, Színét leszámítva…).A másik plugin meg hasonló az IPB 3.x fejlesztéséhez, hogy adhatnak -t és -t és a bejegyzés alján látható lesz hogy hány pozitív/negatív visszajelzés érkezett.A segítségeteket előre is köszönöm.

értékeléshez: http://lesterchan.net/portfolio/programming/php/#wp-postratings

szavazáséhoz: http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=widget+polls&sort=

pl: http://wordpress.org/extend/plugins/sodahead-polls/

Ez a wp-postratings engem is érdekelne, de nem tudok rájönni, hogyan lehet beleintegrálni a bejegyzésbe.

Köszönöm a gyors választ, életet mentettél vele! :smiley:

Kedves Robertooo! Nálam a bejegyzés szerkesztése alatt az egyedi mezőknél van ott. Akkor fog megjelenni ha az értéket 1-re azaz igenre állítod

Nálam semmi nem jelenik meg, ha 1-re állítom az egyedi mező értéket. Viszont van 3 féle lehetőség is: ratings_average, ratings_users és ratings_score is, de semmi nem történik. :frowning:

van hozzá leírás: http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-postratings.html

pl: http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-postratings.html

Lehet sablonfüggő a dolog… Mindegy közben kerestem másikat, de igazából egyik sem tetszik. Most egyelőre hanyagolom a témát.

Az előbbi hozzászólásomnak sztornó, mert elnéztem, nem az engedélyezés, hanem az értékeléseket jelentik a számok. Bocsi.

Viszont ha így írom be [ratings] akkor jelennek meg a kis csillagok.

Köszi!Ezt már régóta kerestem!