Számláló plugin probléma

A Simple Visitors Counter használom mert csak ezt sikerült működésre bírnom a tárhelyemen, viszont ez össze-vissza számol és nem tudom, hogy ennek mi lehet az oka.Wordpress 3.3

Simple Visitors Counter 1.2.3

Tudtok ajánlani valami működőképes megoldást?

Google Analytics?

Az oké, de az oldalon kéne megjelenjen.

http://wordpress.org/extend/plugins/google-analyticator/

“A bővítmény bekapcsolása nem sikerült, mert végzetes hibát generált.

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/vol12/ingyenweb.info/open2_10158371/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 595”

Elfogyott a memória, fordulj a tárhelyszolgáltatódhoz.

ingyenweb! :wink:

Értem.

Mindenkinek köszönöm a segítséget.

Üdv Mindenkinek!Létezik-e olyan látogató számláló plugin, ami egyszerűen, csak számszerűleg kiírja, mondjuk a lábrészbe, hogy hány látogatója volt összesen az oldalnak. Nem igénylek részletes statisztikát, csak egyszerűen olvasható legyen (vakoknak, gyengénlátóknak) számszerű adatként. (pl: Látogató számláló: 427)

http://wordpress.org/extend/plugins/bd-hit-counter/

Én nem ezt használtam ! :slight_smile: Counter a neve. A lényeg hogy egy php alapú cucc ami számolja összeset, meg napit csak annyi a baj h minden frissítéskor ugye hozzáad egyet. Nekem amire kellet annak megfelelt. :slight_smile: Ha gondolod írj Privát Üzit és akkor elküldöm a linket :slight_smile: