Szabadon szerkeszthető

Sziasztok tudtok mondani pár olyan oldalt ahol ingyenes témák vannak amikbe szabadon bele lehet nyúlni( gondolok pl: fejléc átszerkesztése PhotoShoppal stb…)mert nagyon sokat találtam aminél ott volt a ps.zip letöltése (pénzért) szóval azokba gondolom nem lehet bele nyúlni…

Többnyire szerintem ezt csak preimum sablonoknál szokták adni. Én talán még nem is találkoztam ilyennel, de természetesen ez nem azt jelenti, hogy nincsen.

Az egyik ismerősőm feleségének a barátjának a szomszédja mondta, aki az üknagyapjától hallotta, hogy a legnépszerűbb filecserélő segítségével letöltött egy jó adag ilyen témát és a negyedéhez mellékelve volt a psd file is.

Persze Én egyből mondtam neki, hogy ezek valószínüleg fizetős témák lennének és ez lopásnak minősül. Hozzátettem még azt is, hogy valószínűleg tele van szemetelve mindenféle spammel és ártó kóddal. Tehát arra jutottunk, hogy ha ilyet szeretne hivatalosan, azért mindenképp fizetnie kell(ene).

Szép napot :slight_smile:

Akkor egy másik kérdésem lenne: egy ingyenes használható theme creator programot tudtok mondani? mert találtam egyet ami nagyon jónak tűnt Divine Elemente de sajnos feltöltve a designet csak 1 üres lap jött ki…

Tényleg nem szokásom, mert nem és ezt mindenki tudja, hogy csak egy linket dobok, de ebben az esetben olyan sok van, hogy adok neked egy linket: http://www.google.hu/search?source=ig&hl=hu&rlz=&q=theme+creator&oq=theme+creator&aq=f&aqi=g10&aql=&gs_sm=3&gs_upl=2253l4619l0l5195l13l11l0l4l4l0l224l966l1.5.1l7l0#sclient=psy-ab&hl=hu&source=hp&q=theme+creator+wordpress&pbx=1&oq=theme+creator+wordpress&aq=f&aqi=g-L1g-vL2g-jL1&aql=&gs_sm=3&gs_upl=2249l3509l0l3652l10l5l0l5l5l0l191l618l2.3l10l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=59daacae09611718&biw=1920&bih=868

Itt lesz elég sok ilyen sablon készítő cucc. Én csak cuccnak hívom, mert valódi értelmes sablont szerintem nem lehet vele összerakni, de próbálkozni term. lehet.

Jó helyen kapizsgálsz a Divine Elementel, meg merném kockáztatni, hogy egy éven belül az lesz a legjobb “téma készítő”, de az ingyenes berzió 30 napig használható, és ahhoz is kell Photoshop + némi programozás ismeret + nem árt tudni, hogy hogyan épül fel Wordpressben egy téma.

Szerintem ha jó vagy Photoshopban akkor a már kész témákat is elég jól át tudod szabni.

Sok sikert.

Kalinka: szerinted lesz olyan wp sablon készítő, amely valaha kielégítő eredményt fog adni?

@efrud igazad van…

vagy egy meglévő sablont írsz át, vagy

egész egyszerűen írsz egy sajátot… sokat lehet belőlle tanulni.

'Efrud' wrote:

Kalinka: szerinted lesz olyan wp sablon készítő, amely valaha kielégítő eredményt fog adni?

Értem Én, hogy az igazi sablon készítés saját grafikával és kóddal történik, és aki jobban ért hozzá annak derogáló ez az "egykattintásos téma készítés" de elég nagy igény van (lenne) a sablon "készítő" programokra.

Ezek közül a Divine Element talán a legígéretesebb és talán ezért a "legbonyolultabb" is. Beépül a photoshop alá és "csak" ki kell jelölgetni a grafikán a megfelelő részeket és beállítani. A kódot viszonylag jól legenerálja.

A válasz a kérdésre : Olyan ami 100%osan kielégíti az igényeget, nem lesz. De egy olyan, amivel az alapot egyszerű elkészíteni a további fejlesztéshez.. talán egyszer lesz. :)

Tudom, hogy nem lett valami nagy szó…de megtekinthető az elkészült design a mozizni.com-on ha pedig valaki szeretné szívesen átküldöm neki vagy feltöltöm valahova…