Szabad WordPress Párt

Quote:

Farkas Győző

Domain + Tárhely

Mindez kb. havi 2000,- Ft-ért, vagy van magyarországi is, kb. 18ezer Ft-ért.

Az ingyenes tárhelyek óriási hátránya, hogy nem ingyenesek (közvetetten ugyan, de rajtad szedik be a "szolgáltatásuk" árát, pl. reklámokon keesztül, továbbá mindenféle korlátokat állítanak, és a tetejében még nem is ugrálhatsz, hisz' "Szuveniru nyihaha, nye kukucsku protku!"

Quote:

[i]Efrud

fizetősön is pofa be van, csak nem mondják.
[/i]

Quote:

hitetlen

00webhoston és a többi helyen jól fut..., na ja, de mennyi látogatóval?

Szóval ez így mind és teljesen igaz.

De akkor meg mi a megoldás?

Így se,úgy se jó.

Ez szerintem nagyon tisztességtelen és ahogy elnök leszek,azonnal lépek is ez ügyben is és punktum.

Addig is viszont eléggé akadályozva vagyok még elnökké válásomban is,mivel a blog-jaimmal,helyeimmel és egyáltalán bármi nemű dolgommal a neten állandóan gondjaim vannak és elképesztő,hogy ezek a problémák milyen változatosak és fantáziadúsak:(

Mert ingyen van vagy mert én nem értek hozzá meg ilyenek..

Nem erről van szó,az tuti.

Ja,nem akarják hagyni,hogy sikerem legyen.

Hm.

De veszélyes vagyok azzal,hogy mindenkinek jót akarok?

Itt tényleg mindenki meg van zápúlva?

Brrrrrrr

Na.Am.bocsi ,ha túl hisztisnek tűnnék,bár valóban nem igazán érzem jól magam attól,hogy sosem lehet normálisan dolgozni a neten sem már és akkor még "Netmunka" meg "Internetes DEmokrácia",amikor még normálisan sincs,mert még normális emberek sincsenek a Földön úgy látszik.

Amúgy üdv nektek "fiúk".

Ti nem ismertek,de én elég sokat találkozom a nevetekkel a neten,vagyis tudom,hogy szinte itt éltek;)

Biztosan ti is tudjátok,hogy milliónyian neteznek és blogolnak és ilyen-olyan ingyenes weboldalaik vannak és nehogymá' azt higgye el bárki is,hogy fizetnek érte.Éppen azok nem fizetnek érte ,akiknek lenne miből,mivelhogy éppen azokból élnek,akiknek meg nincs elég,de tisztességesek.Ez olyan,mint a mentelmi jog,meg olyan,mint a saját cég meg cégesautó,stb.

A tűzoltók meg fizetik a vízdíjat.

Kész dili ez a világ.

Szerintem ezen változtatni kéne és nem belenyugodni meg egymást cikizni,

hiszen látható,hogy hiába szidja mindenki a wint is meg a B.G.-t is és belefog egy külön-projektbe,aztán hamar elszáll és pofátlanabb lesz,mint az elődje,mert már élet-halál harcot kell vívniuk és persze az userek bőrére.

Na nem.

Engem nem érdekel,hogy kapitalizmus meg anarchia meg micsoda,

DEMOKRÁCIA van!

ALKOTMÁNYOS.AKI NEM ASZERINT VISELKEDIK AZ PEDIG ALKOTMÁNY ELLENES.

NÉP vagyok.

És enyém a hatalom.És én nem engedem,hogy szórakozzanak velem.

Na igen.

De a többi nép inka hagyja.

Meg a többi NÉP inka kapitalista lesz vagy buta cseléd.

És mivel nem törődött magával és kötelességével,mivel ,ha a NÉP-é a hatalom,akkor neki kéne azt tennie is,de a birka inka hagyja másra és ezzel el is veszti a jogát is hozzá.

Nekem 000webhoston van 5 még csak el-elkezdett blogom,és úgy másfél éve szerk. alatt,mert sosincs elég időm rájuk vagy éppen valami bekrepál a 000webhostnál,(persze,merthogy ingyenes)..

Na,akkor fórum,oszt ott + jól kiosztanak,hogy luzer vok..

Nincs elég bajom,

(megveszek,hogy nem tok jót tenni az embereknek meg magamnak sem,)

És amint fontos volna,tényleg elérhetetlen az az egy alig pár bejegyzéses blogom is!

Újabban sűrűn és amint nagyon kéne,pont akkor írányít át egy olyan 000webhostos oldalra,amin iq tesztet is csinálhatok magamnak vagy nyerhetek egy ipodot,de főleg updatelhetnék...

Hát persze.

Furán néz ki az oldal is és még nem kérdeztem meg a 000webhostos-októl,hogy tényleg az övék-e,nem-e csak hack?

Sok-sok kis user-ke mindenféle kétes dolgokkal is ügyködik a neten és ezerrel pörögnek,még sincs ennyi kínjuk.

Miért nem őket zavarják a ténykedéseikben?

Lehet,mert ők zavarnak minket?

A kérdésem végül is:

Van történetesen nekem egy ari barátom,akinek van fizetős(!) szervere és akar adni nekem helyet meg nevet is,de én félek,hogy azzal meg neki ártanék.

Megszerettem a wordpress-t és mondjuk a wp-mu-t is kipróbálhatnám,mert más-más design-ot szeretnék más-más oldalaimnak.

De nem tudom és nem is nagyon van időm utánajárni meg már kivagyok nagyon ettől az egész netes cirkusztól is,

hogy semmi sem megy normálisan.

Hogy legyek milliomos,ha nem már rámegy mindenem,élni nincs miből,akkor miből fogok tudni segíteni meg adózni

és tényleg ki fog egyáltalán adózni,ha senki sem marad már majd?

Mikor értik már meg végre az "emberek",hogy ez őrültség,amit csinálnak és pl. nekem állandóan miattuk kell "kaméleon" módjára alkalmazkodnom,mert nincs időm,életeket kell mentenem és nem érnek rá megvárni!

Bizony,minden annyira fontos!

Minden ilyen marhaságuk min. egy-egy életbe kerül.De annál sokkal többe.

Szóval szerintetek a barátom tárhelye,amin évek óta kotyog neki a weboldala elég biztonságos volna az én blogocskáim számára?

És egy wp-mu elmenne rajta?

Vagy mit tanácsoltok?

Am.tudtátok,hogy pl. a "Szegények Párt"-jának weboldala sincs?Székháza sincs?Jelöltje sincs szerintem.

És támogatása se így persze.

Vagyis nem is lesz weboldala.

De szerintem nem is tudtátok,hogy létezik.

Sok van,mit nem tudnak az emberek.

Buták:(

És tudjátok:"aki "hü... az is marad"

Én nem hagynám és nem is hagyom és pont.

Az oldalaim ezért is NAGYON fontosak.

Tényleg bocsi,h hosszú voltam meg hisztis.Örülnék,ha volna jó megoldás.

Különben mindenkinek minden jót meg ilyenek.

Ránk fér.

I'Am Blog;)

:lol: :lol: :lol:

Ez valami fizetett politikai hirdetés? :rolleyes:

Ha nem fizetett akkor is politikai…

Nem való a csizma az asztalra :wink:

" Szóval szerintetek a barátom tárhelye,amin évek óta kotyog neki a weboldala elég biztonságos volna az én blogocskáim számára?

És egy wp-mu elmenne rajta? "

A puding próbája …

:wink:

Nem politikai hirdetés,bocsi és felejtsétek is el,pláne a “fizetős” meg “nem fizetős” -t .

Igazából már rég teljesen elment mindentől a kedvem.

Ha valaki valamit nem akar megérteni,nem is fogja.

Márpedig úgy tűnik,hogy senki sem akar normálisan élni,

az meg végképp eszébe sem jut,hogy talán éppen csak rajta múlik.

De még ha csak saját magának okozna ezzel gondot.

Nem akarok kavarni,sajnálom,ha ízlésrombolónak tartotok.

Azért írtam ide,mert láttam,hogy “régi bútorok” vagytok és “öreg rókák”,

számomra “régi ismerősök,“barátok””

Tudom,bőven van tapasztalatotok,ahogy már a kezdetektől látom is a munkátokat.

Vagyis nem szükséges nagyon magyaráznom a “bizonyítványom”.

Semmilyen haszont sem remélek.

Max,hogy megértitek,hogy miért fontos nekem és semmilyen támogatást sem élvezek,

(egyébként ugyanígy van ez a politikában is)

Csak dolgozni szeretnék,egyszerűen,sok dolgom is van,de ez már bizony se ingyen,se pénzért nem nagyon lehetséges gond nélkül itt a neten sem,nem csak a világban és ezt nem valami “háttérhatalom” okozza,hanem maguk a felhasználók,szolgáltatók,vagyis az emberek maguknak és egymásnak.

“Megélhetési egyéni szoc.problémákból kifolyólag kénytelen bűnözések” mindenütt.

Mondjuk lehet,hogy ez most még csak muris vagy annak tűnik,de nem irigylem a következő generációt,

ha lesz egyáltalán.

:(Viszont az fix,hogy “háttérhatalom” így tuti lesz,nem is egy,mert egy oviban óvónéni meg óvóbácsi is kell,

az iskolába meg tanárok.A gyerekek meg sosem nőnek fel és így lészen örök fiatalság.Nesztek nekünk:(

Nem hiszitek el?Pedig így lesz.Én így látom legalábbis.

Azt szerettem volna tudni,hogy ilyen “régi motorosok” ezek után milyen bölcs és okos tanácsot tudnak adni,

mi a véleményük és mit gondolnak,mi lehet hát az igazi megoldás?

Ne haragudjatok,de az élceket sem kívánom,és nagyon fontosnak érzem ezt a problémát.

Tudom,pl. hogy reklámokkal kereshetnék pénzt a neten vagy engedhetnék az oldalaimra tenni ilyeneket és akkor mondjuk talán probléma mentesebb volna az életem a neten,

(bár kicsit sem hiszem és ez már súrólja a korrupciót (szerintem))

Mindegy,én nem értek egyet ezekkel és ezt itt most megint csak hosszú volna magyaráznom,h miért.

Talán tudjátok úgyis.

A wordpress-t pedig nagyon-nagyon régóta ismerem.

Még az ősidőkből.Akkortól,amikor még nem volt ekkora “sztár”.Sőt.Semmilyen “sztár” nem volt még.

De éppen a komolysága és visszafogottsága miatt volt elsőre szimpi és attól is,hogy komoly tábora is volt,komoly és inkább közéleti cikkekkel,amiben viszont azóta sajnos szintén sokat változott.

Csalódott vagyok,hogy mindenki “áruló”-vá kénytelen válni és feladja azt,ami jó benne némi aprópénzre váltva.

Értem én,hogy miért,de nem helyes.

Akkoriban még nagyon kezdő voltam,bár most sem vagyok profi,viszont azóta látom,hogy nagyon megszaladt a wordpress is és bár még mindig a legjobbnak tartom így is,azért szomorú vagyok a negatív változások miatt,ahogy szerintem minden komplett felhasználó is.

Nem helyes,hogy csak blogolni szeretnél,csak komoly okból kifolyólag weboldalt szeretnél,de akár csak úgy is, és akkor tényleg oké,belemész abba,hogy jó,akkor html-t tanulok,jó,akkor megtanulom a szkripteket is,a css-t is,a php-t is,oké,akkor frissítek állandóan,jó,akkor vírus-ellenőrzök,spam-védekezek,vigyázok és fizetek is és kérdezek és minden,ami csak belefér,de mindemellett sem haladok sehová a saját dolgomban!

Már admin vagyok,már webmester,design-kreátor,számítógépes agyas mind szoftver,mind hardver tekintetben és már pénz nélkül,de nincs egy normális weboldalam még mindig,amit semmi sem akadályozna és gond nélkül mehetne évekig.Hónapokig sem.

Biztosan ok az is,hogy egyre többen vagyunk a net-en és nagy a zsúfoltság,modernebb rendszerek kellenek,stb…

Én mindenesetre,ha nagyon-nagyon lógó orral is már,de azért próbálkozom akkor másként még.

Azt viszont,hogyha tehetném ezen tuti változtatok,komolyan gondoltam és nem csendőrséggel,hanem főleg mindenkivel együtt tenném szívesebben és igazi emberként,barátként.Jobb volna,ha nem kéne elnök,hanem együtt tudnánk jók lenni.Én csak hiszek a demokráciában és bocsi,ha nem idetartozik,(hanem mindenhová.)

De tényleg nem politikai.

Csak azért linkeltem,mert azzal az oldallal volt gondom és tegnap este tízig elérhetetlen volt.

Pont addig,amíg nézhették is volna,akik nem lehettek talán egyszerre még 10-en sem és inkább a családtagjaim,barátaim.

Mégsem láthatták és lehet így többé vissza se néznek rá.Legalábbis megint meg lehet a véleményük rólam,ártatlanul.

És amúgy éppen ahogy tegnap befejeztem ide írni,végül elküldtem és kipróbáltam a linket,akkorra meg pont jó lett:(((

Majdnem újra írtam,de szerintem nem bánjátok,h nem tettem;)

A lényeg,hogy nem jó,hogy ilyen megbízhatatlan már minden akár ingyenes,akár fizetős.

Nem kéne belenyugodni,hiszen saját magunkat,komoly dolgainkat értékeljük és hagyjuk így aláértékelni.

Nem hiszem,h kanyar nélkül be kéne dőlni annak,h bármit megtehetnek velünk ennyi meg ennyi alatt,de amúgy meg még annyiért sem veszed meg őket.Nagyon vicces.

Dolgozol vele,tanulnod is kell sokat érte,szíved-lelked-pénzed-időd-energiád adod bele,és akkor nem fontos és így jártál és nincs is remény,hogy jobb legyen?

Szerintem nagyon sokat jelent az Internet.

Kár így érte,nagyon.

Voltak egyébként szép álmaim kis hazánkról,hogy mi jobbak leszünk,olyan “csapat” és emberségesebbek,stb…

De nem vagyunk különbek,úgy látszik.

Az dívik,olyanokat is olvasok itt a www-n ,hogy tulajdonképpen minden ember tőlünk származik.

Én nem volnék büszke erre ennyire.

Csak-csak nem adhatom fel.Ennyi.

Amúgy meg áááááááááááááá

( már bbbbbbbbbbb meg cccccccccccccc is,ha kérdeznétek,de inka ne kérdezzétek)

Tőlem ki is modizhattok.

Nekem 8.

Bocs

Megyek “próbálkozni”.Van még néhány “kerekem”.

De,ha lesz jó ötletem,megoldásom én biztosan megosztom veletek rögtön.

Mindenesetre ha Elnök leszel, elintézhetnéd, hogy legyen a kötelező tananyag része a WordPress ismeretek oktatása :lol:

NETi:

1. sajnos nem értettem, hogy mit kérdeztél …

2. “Csalódott vagyok,hogy mindenki “áruló”-vá kénytelen válni és feladja azt,ami jó benne némi aprópénzre váltva.”

Ezt nem veszem magamra, (mert akkor meg is sértődhetnék) mert én soha semmi netes “tudásomat” nem váltottam se apró, se nagy pénzre. Nekem a net hobby, nem keresem vele a pénzt, hanem költöm rá a tárhely fizetéssel.

Kár, hogy itt géppuskaszerűen általánositva megszórsz mindenkit.

[légyszíves tegyétek át presszóba oda írok majd én is :)]

alakítsunk egy Szabad Demokrata WordPress Párt -ot

Szavazz te is az SZDW pártra :smiley:

Át lettetek helyezve :slight_smile:

:rolleyes: Ennyi,látod Hitetlen ?

Csak 1 “Isten” kell és kész is.Hiába,akinek hatalma van.

Nézem ,h mikor nyitottam én témát:blink:

Nagyot koppant:lol:

Köszönöm.

Amúgy is megtisztel a figyelmetek.

A politikáról tényleg nem akarok itt és egyébként sem észt osztani,

ha pedig időszerű és szükség is volna talán Rátok is,“jófejekre”,

de tényleg nem azé’ ömlengtem.

Viszont most éppen jó kedvem van,mert sikerült WP-MU-t telepítenem elsőre a 000webhost-omra!

Sőt.Úgy néz ki,hogy a wildcard micsodát is megoldottam,

de nem biztos,hogy pontosan értem is még,amit csináltam.

Mindenesetre olyan bonyolultnak tűnnek a leírásaitok nekem,kezdőnek néha itt a Fórumon.

Kénytelen vagyok máshol is mindent ellenőrizni.

Azt is észrevettem,hogy nem nagyon kedvelitek a buta kezdőket.

Nem szeretitek helyettük megoldani a problémájukat.

Végül is érthető.

Egyébként ,most akkor lehet,h akkor ide már hiába írok ilyeneket?

Nem is tudom.Most kicsit elbizonytalanodtam laugh.gif

A WP-mu-mal úgy tűnik lesz mit állítanom.Jó hosszú beállítási lehetőséget kaptam az új bloghoz rajta,

hogy inka elteszem holnapra,vagyis már majd délutánra.

Most ennyi jó munka után kicsit nyugodtabban megyek aludni lassan.

Csak meg szeretném osztani a MU-ról tapasztaltakat meg kérdésem is volna még,

de a béke kedvéért inkább megkeresem hozzá a megfelelő témát.

Ide meg akkor most gondolkodom , aztán jövök
:wink:

És nem lesz “sortűz”,ígérem!

És mondtam már,de mondom ezerszer is,hogy BOCSI, és tényleg BOCSI!

Különben is a jelenlevők mindig kivételek és ahogy látom,méltóak is rá.

Kisírtam magam,tényleg nagyon sokat vesződtem már.

De tudjátok mi az,biztosan Ti is.

A kérdésem?

Végül is válaszoltál: “puding próba”, vagyis nem tudod talán Te sem biztosan.

Előtte azért megpróbálom ezt a MU-t,aztán lehet,h múgatok örömömben v bánatomban.

Nehéz a netes-élet.(is)

Sziasztok

valaki röviden foglalja össze miről van szó, ha kisregényeket szeretnék olvasni, könyvtárba mennék! :wink:

Lényeg:

1: Neti megszerette a WP-t.

2: Most a MU-t próbálja.

:smiley:

Bocs hogy belekotyogok de ez nekem wtf ez valami irodalmi est ez kicsit hosszúságban jevgenyij anyegin nekem.Egyik tanáromat idézve ezt meglehet mondani pár szóval is. Semmi bajom ha valakinek tehetsége van a vers íráshoz stb Neti ha lehet ezt nem sértésként írom érdemes kicsit rövidebben leírnod mert ez rohadt hosszú nem az a baj hogy nem értjük meg csak mire a végére érünk azt se tudnák hogy mit írtál az elején én is szoktam írni nagyon hosszan ha szükségessé teszi de nem ennyit ha már legyen wordpress párt akkor legyen wordpresses verses kötet is. :slight_smile:

Neti pudingpróbának azt értjük hogy felrakod a tárhelyre és élesben kipróbálod amiket itt a fórumban tanácsoltak.

hitetlen elég az SzWP Az SzDWP-re az első reakció átlag emberből az lenne mi ez a szadeszes alakulat.:slight_smile:

Amint írtam senkit nem szeretnék megbántani csak kicsit furcsálltam a hosszú monológokat.

Egykori közép iskolai fizikai tanárom egyik kedvenc mondásával élve. Mi ez?

Egyébként érdemes olvasgatni a dokumentációt is elég sok jó dolog van benne,meg a google barátunk is segítségünkre van.

Ha valamit nem értenél akkor nyugodtan kérdezd meg csak ne ilyen hosszan ha lehet mert lassan nem tudjuk hol az eleje meg a vége.

'blackbird' wrote on '2010-02-26:

hitetlen elég az SzWP Az SzDWP-re az első reakció átlag emberből az lenne mi ez a szadeszes alakulat.:)

A Demokrata jelzőt nem véletlenül hagytam ki a téma nevéből. Ma már mindenki demokrata, legalábbis Bajnai Gordonka legutóbbi és legutolsó parlamenti felszólalása után.

a legjobb legegyszerűbb név az MWP lenne . Ja ja ez így van csak azért demokrata mindenki mert kell az összefogás ami nem rossz dolog csak nagyon felfúják néha a dolgot. Politikai oldaltól függetlenül. Akiknek eddig jó és értelmes ötleteik vannak az az lmp. mondjuk ők elég újak a politikában mint párt de szabad szoftveres körökben régóta ismerik őket. Ha már legyen párt akkor mi legyen a program. :slight_smile:

Én úgy érzem, úgy gondolom, hogy megtiszteltetés ennek a Közösségnek, hogy NETi méltónak találta arra, hogy a WP és a a WPMU kapcsán kiönthette egy kicsit szívét.

Volt (van) kihez szólnia, elmondania, hogy mi bántja lelkét. Nem mondom, hogy könnyű olvasmány, vagy sok az irodalmilag összecsiszolt rész benne, de megszólított bennünket, kikívánkozott belőle a megszólítás; talán egy kicsiny oázisnak érzi az itteni csevegést. Nem tudom, nem is tudhatom, és főképpen nem is akarom bemagyarázni, hogy “…és akkor a költő azt a gondolatát fogalmazta meg…”.

Remélem, hogy csak rémálom és rémhumor a WordPress Párt, és az is marad.

Remélem, hogy tényleg a nyugalmat, a megbízhatóságot fogjuk továbbra is képviselni!

Semmi gondom az ilyen dolgok esetén csak kicsit furcsa volt nekem ez így mert elsőre nem esett le hogy mi van pedig elolvastam az Ingyenes tárhelyek szálat is ha jól emlékszem akkor ez a szál a fent említett fórumnak a folytatásának tűnik. Mondjuk ha így vesszük akkor tényleg megtiszteltetés mert a windows linuxos fórumok nagy többségénél ilyen hosszan egy burkolt anyázás lenne mondjuk eddigi tapasztalataim alapján.

egyébként hogy ezt a wordpress pártos ötletet ki vetette fel nem tudom esetleg még nagyon jó ötlet lenne az egyesületi vagy alapítványi forma is akár mint az lme vagy akár a bsd felhasználók egyesülete vagy mi. :slight_smile:

Győző hozzászólásod nagy részével egyet tudok érteni csak kicsit szokatlan volt nekem ez egy ilyen jellegű fórumon. :slight_smile: nagyrészt az zavarhatott meg hogy nagyon egybefolyt az egész mondjuk így másodjára elolvasva lesett hogy miről van szó. :slight_smile: csak ha nagyon hosszú valami és nincs tagolva elég hamar letudok fáradni. :slight_smile: