Farkas Győző
Domain + Tárhely
Mindez kb. havi 2000,- Ft-ért, vagy van magyarországi is, kb. 18ezer Ft-ért.
Az ingyenes tárhelyek óriási hátránya, hogy nem ingyenesek (közvetetten ugyan, de rajtad szedik be a "szolgáltatásuk" árát, pl. reklámokon keesztül, továbbá mindenféle korlátokat állítanak, és a tetejében még nem is ugrálhatsz, hisz' "Szuveniru nyihaha, nye kukucsku protku!"
[i]Efrud
fizetősön is pofa be van, csak nem mondják.[/i]
hitetlen
00webhoston és a többi helyen jól fut..., na ja, de mennyi látogatóval?
Szóval ez így mind és teljesen igaz.
De akkor meg mi a megoldás?
Ãgy se,úgy se jó.
Ez szerintem nagyon tisztességtelen és ahogy elnök leszek,azonnal lépek is ez ügyben is és punktum.
Addig is viszont eléggé akadályozva vagyok még elnökké válásomban is,mivel a blog-jaimmal,helyeimmel és egyáltalán bármi nemű dolgommal a neten állandóan gondjaim vannak és elképesztő,hogy ezek a problémák milyen változatosak és fantáziadúsak:(
Mert ingyen van vagy mert én nem értek hozzá meg ilyenek..
Nem erről van szó,az tuti.
Ja,nem akarják hagyni,hogy sikerem legyen.
Hm.
De veszélyes vagyok azzal,hogy mindenkinek jót akarok?
Itt tényleg mindenki meg van zápúlva?
Brrrrrrr
Na.Am.bocsi ,ha túl hisztisnek tűnnék,bár valóban nem igazán érzem jól magam attól,hogy sosem lehet normálisan dolgozni a neten sem már és akkor még "Netmunka" meg "Internetes DEmokrácia",amikor még normálisan sincs,mert még normális emberek sincsenek a Földön úgy látszik.
Amúgy üdv nektek "fiúk".
Ti nem ismertek,de én elég sokat találkozom a nevetekkel a neten,vagyis tudom,hogy szinte itt éltek;)
Biztosan ti is tudjátok,hogy milliónyian neteznek és blogolnak és ilyen-olyan ingyenes weboldalaik vannak és nehogymá' azt higgye el bárki is,hogy fizetnek érte.Éppen azok nem fizetnek érte ,akiknek lenne miből,mivelhogy éppen azokból élnek,akiknek meg nincs elég,de tisztességesek.Ez olyan,mint a mentelmi jog,meg olyan,mint a saját cég meg cégesautó,stb.
A tűzoltók meg fizetik a vízdíjat.
Kész dili ez a világ.
Szerintem ezen változtatni kéne és nem belenyugodni meg egymást cikizni,
hiszen látható,hogy hiába szidja mindenki a wint is meg a B.G.-t is és belefog egy külön-projektbe,aztán hamar elszáll és pofátlanabb lesz,mint az elődje,mert már élet-halál harcot kell vívniuk és persze az userek bőrére.
Na nem.
Engem nem érdekel,hogy kapitalizmus meg anarchia meg micsoda,
DEMOKRÃCIA van!
ALKOTMÃNYOS.AKI NEM ASZERINT VISELKEDIK AZ PEDIG ALKOTMÃNY ELLENES.
NÉP vagyok.
És enyém a hatalom.És én nem engedem,hogy szórakozzanak velem.
Na igen.
De a többi nép inka hagyja.
Meg a többi NÉP inka kapitalista lesz vagy buta cseléd.
És mivel nem törődött magával és kötelességével,mivel ,ha a NÉP-é a hatalom,akkor neki kéne azt tennie is,de a birka inka hagyja másra és ezzel el is veszti a jogát is hozzá.
Nekem 000webhoston van 5 még csak el-elkezdett blogom,és úgy másfél éve szerk. alatt,mert sosincs elég időm rájuk vagy éppen valami bekrepál a 000webhostnál,(persze,merthogy ingyenes)..
Na,akkor fórum,oszt ott + jól kiosztanak,hogy luzer vok..
Nincs elég bajom,
(megveszek,hogy nem tok jót tenni az embereknek meg magamnak sem,)
És amint fontos volna,tényleg elérhetetlen az az egy alig pár bejegyzéses blogom is!
Újabban sűrűn és amint nagyon kéne,pont akkor írányít át egy olyan 000webhostos oldalra,amin iq tesztet is csinálhatok magamnak vagy nyerhetek egy ipodot,de főleg updatelhetnék...
Hát persze.
Furán néz ki az oldal is és még nem kérdeztem meg a 000webhostos-októl,hogy tényleg az övék-e,nem-e csak hack?
Sok-sok kis user-ke mindenféle kétes dolgokkal is ügyködik a neten és ezerrel pörögnek,még sincs ennyi kínjuk.
Miért nem őket zavarják a ténykedéseikben?
Lehet,mert ők zavarnak minket?
A kérdésem végül is:
Van történetesen nekem egy ari barátom,akinek van fizetős(!) szervere és akar adni nekem helyet meg nevet is,de én félek,hogy azzal meg neki ártanék.
Megszerettem a wordpress-t és mondjuk a wp-mu-t is kipróbálhatnám,mert más-más design-ot szeretnék más-más oldalaimnak.
De nem tudom és nem is nagyon van időm utánajárni meg már kivagyok nagyon ettől az egész netes cirkusztól is,
hogy semmi sem megy normálisan.
Hogy legyek milliomos,ha nem már rámegy mindenem,élni nincs miből,akkor miből fogok tudni segíteni meg adózni
és tényleg ki fog egyáltalán adózni,ha senki sem marad már majd?
Mikor értik már meg végre az "emberek",hogy ez őrültség,amit csinálnak és pl. nekem állandóan miattuk kell "kaméleon" módjára alkalmazkodnom,mert nincs időm,életeket kell mentenem és nem érnek rá megvárni!
Bizony,minden annyira fontos!
Minden ilyen marhaságuk min. egy-egy életbe kerül.De annál sokkal többe.
Szóval szerintetek a barátom tárhelye,amin évek óta kotyog neki a weboldala elég biztonságos volna az én blogocskáim számára?
És egy wp-mu elmenne rajta?
Vagy mit tanácsoltok?
Am.tudtátok,hogy pl. a "Szegények Párt"-jának weboldala sincs?Székháza sincs?Jelöltje sincs szerintem.
És támogatása se így persze.
Vagyis nem is lesz weboldala.
De szerintem nem is tudtátok,hogy létezik.
Sok van,mit nem tudnak az emberek.
Buták:(
És tudjátok:"aki "hü... az is marad"
Én nem hagynám és nem is hagyom és pont.
Az oldalaim ezért is NAGYON fontosak.
Tényleg bocsi,h hosszú voltam meg hisztis.Örülnék,ha volna jó megoldás.
Különben mindenkinek minden jót meg ilyenek.
Ránk fér.
I'Am Blog;)