Syntax Error

Üdv!



Olyan gondom lenne, hogy a bejelentkezésnél és a szerkesztő oldal tetején is a következőt közvetíti: Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in /nfsmnt/hosting2_2/9/f/9f51ed06-c97f-4000-b700-312ba1189244/sedus.sk/web/wp-load.php(3) : eval()'d code on line 1



Illetve a bejelentkező pult mellett eltűnt a szöveg, helyette egy hibás fájl jelecskéjét dobja ki.

Hogyan állítsam a hibás fájl jele helyett vissza a szöveget, amikor a kódolásban nincs benne, csak a bejelentkezés kódja, és bármit írok, azt a jelentkezési pult alá és nem mellé, a jel helyére írja?



Az error mit jelent és hogyan kezeljem?



Köszönöm szépen a választ előre is!

Nagyon úgy tűnik, hogy a weboldaladat SIKERESEN megtámadták. Tehát nem azzal kell foglalkoznod, hogy a hiba mit jelent… (Egyébként a hibaüzenetben jelzett fájl jelzett sorában rossz a szintaxis. Ennyit jelent. Kezelni meg a legegyszerűbben úgy tudod, hogy a fájlt felülírod a tiszta verzióval - mivel nyilván nem te nyúlkálták bele egy wp core fájlba. De úgy látom, ettől kicsit nagyobb munka vár rád.)

https://sitecheck.sucuri.net/results/sedus.sk

List of scripts included (a sucurin mutatott lista)

http: // sedus.sk/wp-content/themes/sedustheme/js/email.js



http: // sedus.sk/wp-content/themes/sedustheme/js/DD_belatedPNG_0.0.8a.js

Köszönöm szépen a választ, sokat segítettél!

Mit értesz nagyobb munka alatt?

Ha törnek egy wp-t, akkor teljesen ki kell takarítani. Lehetnek eldugott kódok, fájlok is benne, esetleg olyan többszörösen kódolt dolgok, amiket ezek a szoftverek már ki sem tudnak szűrni (legutóbbi ilyen jellegű munkámnál épp ilyenbe futottam). Ha az adatbázisba is belerondítottak, azt is kitakarítani.

Egyszerű megoldás, ha mindent (wp, sablon, bővítmény) törölsz és feltöltesz tiszta forrásból - feltéve, hogy nincsenek a sablonban, bővítmény(ek)ben egyedi fejlesztések. Ha vannak ilyenek, akkor azt újra bele kell tenni a tiszta fájlokba. Az uploads mappádat, meg amit ilyenkor sem törölhetsz, pl. wp-config.php mindenképpen manuálisan kell végignézned.

szuper, köszönöm nagyon szépen a segítséget!

ha a másik odlalamon, ami sziontén wp-s,nem enged feltölteni médiafájlokat egyáltalán, az is ugyanezt jelenti? bár ott nincs kiírva hogy syntax error

Nem feltétlenül. Lehet könyvtár jogosultság beállítási kérdés (uploads: 755), lehet valami szerveroldali tiltás, ritkábban fájlkiterjesztés (.valami) vagy méretbeli (MB) korlát. Még ritkábban - de ez a probléma frissítéseknél szokott jelentkezni - az átmeneti tároló hiánya vagy írhatatlansága: ez a /tmp könyvtár.