Swf videó

Sziasztok! Beillesztettem egy swf videót, de a fullscreen nem működik rajta. Megpróbáltam a normál média beágyazással és egy kimili flash embed pluginnal is,de hiába. Ha simán nyitom meg, tehát saját gépről vagy nem beágyazva, hanem az elérésén, akkor működik. Van valami tipp, hogy miért nem jó? köszi.

'krisssz wrote:

Sziasztok! Beillesztettem egy swf videót' date=' de a fullscreen nem működik rajta. Megpróbáltam a normál média beágyazással és egy kimili flash embed pluginnal is,de hiába. Ha simán nyitom meg, tehát saját gépről vagy nem beágyazva, hanem az elérésén, akkor működik. Van valami tipp, hogy miért nem jó? köszi.[/quote']

nekem dettó flv videónál, e107-nél jó volt:)

'viktorio wrote:

krisssz wrote:

Sziasztok! Beillesztettem egy swf videót' date=' de a fullscreen nem működik rajta. Megpróbáltam a normál média beágyazással és egy kimili flash embed pluginnal is,de hiába. Ha simán nyitom meg, tehát saját gépről vagy nem beágyazva, hanem az elérésén, akkor működik. Van valami tipp, hogy miért nem jó? köszi.[/quote']

nekem dettó flv videónál, e107-nél jó volt:)

mi az az e107?

Php-s tartalomkezelő rendszer, magyarul egy komplett weboldalt tudsz vele üzemeltetni.

Szerintem nem nagyon kellene e107 et reklámozni egy WordPresses fórumon.

DjZoNe wrote:

Szerintem nem nagyon kellene e107 et reklámozni egy WordPresses fórumon.

szerintem meg teljesen mindegy, mert nem egy kategória.

e107-et reklámozni? na nemáááár.

nagyon jó rendszer, volt.

szerettem, akkor.

eszem ágában sem lenne újra elővenni… :smiley:

Nem reklámnak szántam, csak válaszoltam.

A fullscreen dologra meg ott a Viper’s Video Quicktags, ebben van flv player is és tudja a teljes képernyős módot is.

http://wordpress.org/extend/plugins/vipers-video-quicktags/

viktorio wrote:

Nem reklámnak szántam, csak válaszoltam.

A fullscreen dologra meg ott a Viper's Video Quicktags, ebben van flv player is és tudja a teljes képernyős módot is.

http://wordpress.org/extend/plugins/vipers-video-quicktags/

Sajnos ez csak a youtube meg hasonló videók beszúrására alkalmas, én meg sajátot szeretnék, arra meg ez nem jó. (vagy csak nekem nem sikerült)

Szervusz krisssz!

Nem jól tudod; ez a bővítmény kezeli az .flv videót (is) 1x-es, 2x-es, 5x-ös és teljes képernyős üzemmódot ajánl, csak a legfrissebb verziót kellene használni.

Vagy… mit értesz az alatt, hogy sajátot szeretnél? .avi, .mov, .mpeg4, stb? melyik, mi a saját? És milyen WP verziót használsz?

Farkas Győző wrote:

Szervusz krisssz!

Nem jól tudod; ez a bővítmény kezeli az .flv videót (is) 1x-es, 2x-es, 5x-ös és teljes képernyős üzemmódot ajánl, csak a legfrissebb verziót kellene használni.

Vagy.... mit értesz az alatt, hogy sajátot szeretnél? .avi, .mov, .mpeg4, stb? melyik, mi a saját? És milyen WP verziót használsz?

Szia!

A sajáton azt értem, hogy saját szerveren van, nem videó megosztón, mint a youtube. Pár napja próbáltam ki, mikor itt ajánlottátok, de csak egy csomó youtube féle ikont rakott ki, én nem találtam, hogy hol tudnám berakni a videót. WP-ből 2.6 van. Amivel eddig nem ment , az a Kimili Flash Embed, most néztem, abból is van új verzió, ami azt írja, hogy tudja a fullscreent, letöltöttem, felraktam, hozzáírtam a szükséges allowfullscreen="true" kódot, és mégsem megy:( A film swf egyébként, és ez az oldal: http://halado.cewe-fotokonyv.hu/?p=473 Köszi a segítséget:)

Ha a Video Quicktags fel van telepítve és aktíváltad, kattints a Settings-re és a megejelenő litából klikklej rá a Video Quicktags-ra.

Ekkor bejön neked egy táblázat, ami mutatja, hogy milyen videókat, milyen alapértelemezett felbontásban tudsz beszúrni.

A listában alulról a 3. a Flash Video (FLV). A szerkesztőben azért nem jelenik meg mert nincs kipipálva. Pipáld ki és a szerkesztőben is meg fog jelenni a gombja.

viktorio wrote:

Kösz, de sajnos nem jó ezzel sem. Pontosabban swf lehetőség nincs, csak flv,vagy quicktime, nekem meg swf van:(

swf to flv a Google-ba. :slight_smile: :slight_smile:

Én ezt használom konvertálásra, és utána nem fáj fejem. :wink:

En is elkezdtem hasznalni a Viper’s Video Quicktags plugint. Keszitettem egy proba oldalt, ahol minden kepessege mukodott.

Feltettem egy “szuz” oldalra es eltunt a FLV beillesztes lehetosege.

Egyszeruen nem jelenik meg a tobbi ikon kozott.

A beallitasainal sem jelenik meg, ahogyan az elozo telepitesnel rendesen latszik, tehat nem lehet bepipalni.

Mivel akadhat ez ossze, vagy mi kell hogy FLV-t is tudjon lejatszni?

Jart mar igy valaki?

VSz

Kapcsold ki az Akismet kivételével az összes bővítményt. Kapcsold át alapsablonra a honlapot. Kapcsold be a VVQ-t. Akkor is fennáll a probléma?

Kiprobaltam, de ugyanaz a helyzet, nem jelenik meg sehol a FLV lehetoseg. Setting-nel sem. szerkesztoben sem, egyszeruen eltunt frown.gif

Az a fura, hogy egy teljesen ujonnan telepitett oldalnal is ez a helyzet.

Koszonom a torodest! VSz

Feltelepítetted az ajánlott jw-flv-player könyvtárat a wp-content könyvtárba?