Sziasztok!
Bár a honlapomon látható a próbasaite, amit a wordpress telepített, az adminba nem tudok bejelentkezni (se FF, se IE böngészővel).
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wwwroot/wp-config.php:1) in /wwwroot/wp-login.php on line 418 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wwwroot/wp-config.php:1) in /wwwroot/wp-login.php on line 431
ez a hibaüzenet vár, a php file-ból is kiderül, hogy valami a sütikkel nem stimmel.
Mivel konkrétan rákeresve nem találtam megoldást, bízom a segítségetekben.
Köszönöm.[attachment=0:392z2sif]wp-para.jpg[/attachment:392z2sif]
Szia!
http://lmgtfy.com/?q=wordpress+f%C3%B3rum+Cannot+modify+header+information±+headers+already+sent
Megjegyzés: Ha a wp-config.php fájlt (vagy bármelyik másik fájlt) szerkeszted a gépeden, akkor ahhoz használd ezt:
http://www.sublimetext.com/2
Ott vannak a letöltési linkek különféle operációs rendszerhez.
Ingyen letölthető és ez alapból úgy ment, ahogy kell! (UTF-8, BOM nélkül. Így nem lesz ilyen hibád a jövőben, ha saját gépen ezzel szerkeszted és azt másolod fel ftp-n)
Ü: András
Köszönöm! Kipróbáltam, sajnos ugyanaz a helyzet. Természetesen kerestem google-on konkrét hibakóddal, de arra csak egy javaslatot talált. Valószínűleg a sütibeállítás a gond, csak nem értem, mert mindent úgy csináltam, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Szerkesztéshez jegyzettömböt, vagy DW-t használok, azzal nem lehet gond, jó pár honlapot készítettem már így (wp-t is, pl design átalakítása sablonból, stb…). A tárhelyemen localhost-tal hozzáférést sem engedélyez, csak a 127.0.0.1. (hátha valaki erre jár, és haszonos lesz ez a rész :D).
Próbálkozom tovább.
Sikerült. Valószínűleg volt egy plusz space-karakter a config.php file végén…
Kedves egonvoncompact!
Jelenleg is ez a hibaüzenet fogad a honlapodon:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wwwroot/wp-config.php:1) in /wwwroot/wp-includes/pluggable.php on line 1173
Ez annyira nem süti hiba, hogy a fal adja a másikat. :)
András finoman arra próbált rávezetni, hogy ha a Google-ba beírod a jellemző hibaüzenetet, vagy annak egy részét - esetünkben: Cannot modify header information - headers already sent - akkor nagy az esélye annak, hogy lesz javaslat az orvoslásra is.
Mint ahogyan a Google találati listáján az első helyen láthatod a megoldást:
http://blog.kozosseg.wphu.org/2010/12/30/hogyan-javitsuk-a-wordpress-cannot-modify-header-hibat/comment-page-1/
Kérlek, olvasd el, és a hozzászólásokat is.
Szerkesztéshez jegyzettömböt, vagy DW-t használok, azzal nem lehet gond, jó pár honlapot készítettem már így (wp-t is, pl design átalakítása sablonból, stb...).
Mindaddig nincs hiba, amíg a wp-config.php fájlt valamiért nem szerkeszted a jegyzettömbbel. Amint valami MS-szörnnyel kezded a belepiszkálást, nagy esélyed van erre az eredményre.
Amíg írtam, addig meg is oldottad - gratula!
Gyorsan meg is néztem, és valóban működik.
Jó munkát, szép napot!
Köszönöm szépen, viszont mindnyájatoknak