Sziasztok.
A fent említett plugin már a 3. próbálkozásom. Hiába regisztrálok 25 féle mail-címmel, nem jön aktiváló link se, meg az értesítőt sem kapom meg arról, hogy valaki beregisztrált volna, de a felhasználók közt ott az új tag. Kipróbáltam pluginok nélkül is természetesen, de semmi. Van valami beállítás ami fölött átmentem volna? Sokszor átnéztem a lehetőségeket.
és amúgy küldi a leveleket a wp? lehet h nincs megfelelően konfigolva? lehet h be kéne állítani h mivel küldje? sendmail, phpmail valamiféle paraméterezése, tiltott mailküldés szal SMTP sero kell esetleg…
NEm küld levelet! Se aktiválómail, se értesítő, hogy valaki ugyanmá beregelt. A hozászólásod többi részét sajnos nem értem Az ingyenes tárhelyen, ahol a domainom van az smtp szerver már prémium szolgáltatás, a php sendmail engedélyezett. Kérdés: hol és mit állítsak be?
pluginnal felül kell írni a wp alap beállítását miszerint ugyebár a phpmailt használná szerencsétlen… ehelyett ugye sendmail kell neked…
http://wordpress.org/extend/plugins/alternative-mailer/other_notes/
Szia.
Köszi, megnézem.
Feltoltam, de nem férek hozzá. Belépnék a beállításába és azt írja: “Nincs megfelelő jogosultság az oldal megtekintéséhez.” Nahát
Valahol sérült lehet a sablonod egyik(másik) fájlja. Kapcsold az oldalt az alapsablonra, FTP-vel tedd fel mégegyszer a használatos sablonodat (csak úgy, alapban). Kapcsold vissza, és nézd meg, hogy fenáll-e még a hiba. Ha nem, akkor a sablonmódosításokat is tedd fel, és ellenőrizd újra.
Szerintem gyógyulni fog megfele. Remélhetőleg…
Helló!
Ahogy lesz egy kis időm, kipróbálom. Remélem minden klappolni fog.
És köszi szépen!
Richárd
Szia Győző!
Feltettem még egyszer a használt sablont, de semmi! Próbáltam az alap sablonnal is, minden bővítményt kikapcsoltam, de ez sem vezetett eredményre. Frissítettem a wordpress-t 3.0.1 -es verzióra és a probléma továbbra is fent áll. Egyéb ötlet? :]
Richárd
HOPP-HOPP-HOPP!
Megjött! Pedig már vagy 10 percet vártam mielőtt írtam. Köszönöm a segítséget, zseniális vagy.
Üdv, Richárd