Superslider plugin

Sziasztok.

A fent említett plugin már a 3. próbálkozásom. Hiába regisztrálok 25 féle mail-címmel, nem jön aktiváló link se, meg az értesítőt sem kapom meg arról, hogy valaki beregisztrált volna, de a felhasználók közt ott az új tag. Kipróbáltam pluginok nélkül is természetesen, de semmi. Van valami beállítás ami fölött átmentem volna? Sokszor átnéztem a lehetőségeket.

és amúgy küldi a leveleket a wp? lehet h nincs megfelelően konfigolva? lehet h be kéne állítani h mivel küldje? sendmail, phpmail valamiféle paraméterezése, tiltott mailküldés szal SMTP sero kell esetleg…

NEm küld levelet! Se aktiválómail, se értesítő, hogy valaki ugyanmá beregelt. A hozászólásod többi részét sajnos nem értem :smiley: Az ingyenes tárhelyen, ahol a domainom van az smtp szerver már prémium szolgáltatás, a php sendmail engedélyezett. Kérdés: hol és mit állítsak be?

pluginnal felül kell írni a wp alap beállítását miszerint ugyebár a phpmailt használná szerencsétlen… ehelyett ugye sendmail kell neked…

http://wordpress.org/extend/plugins/alternative-mailer/other_notes/

Szia.

Köszi, megnézem.

Feltoltam, de nem férek hozzá. Belépnék a beállításába és azt írja: “Nincs megfelelő jogosultság az oldal megtekintéséhez.” Nahát

Valahol sérült lehet a sablonod egyik(másik) fájlja. Kapcsold az oldalt az alapsablonra, FTP-vel tedd fel mégegyszer a használatos sablonodat (csak úgy, alapban). Kapcsold vissza, és nézd meg, hogy fenáll-e még a hiba. Ha nem, akkor a sablonmódosításokat is tedd fel, és ellenőrizd újra.

Szerintem gyógyulni fog megfele. Remélhetőleg… :wink:

Helló!

Ahogy lesz egy kis időm, kipróbálom. Remélem minden klappolni fog.

És köszi szépen!

Richárd

Szia Győző!

Feltettem még egyszer a használt sablont, de semmi! Próbáltam az alap sablonnal is, minden bővítményt kikapcsoltam, de ez sem vezetett eredményre. Frissítettem a wordpress-t 3.0.1 -es verzióra és a probléma továbbra is fent áll. :smiley: Egyéb ötlet? :]

Richárd

HOPP-HOPP-HOPP!

Megjött! Pedig már vagy 10 percet vártam mielőtt írtam. Köszönöm a segítséget, zseniális vagy.

Üdv, Richárd