"Súlyos hiba történt a webhelyünkön. Ellenőrizzük az adminisztrátori e-mail címhez tartozó postafiókot a részletekért."

WordPress weboldalt szeretnék létrehozni, melyhez a ThemeForest-nél vásárolt AutoZone sablon használnám a Templines jóvoltából.

A sablon- és a szükséges bővítmények telepítése után azonban a vezérlőpult- és minden funkció használhatatlan, egy fehér háttéren a következő üzenet jelenik meg: “Súlyos hiba történt a webhelyünkön. Ellenőrizzük az adminisztrátori e-mail címhez tartozó postafiókot a részletekért.”

E-mailban pedig ezt kapom a hiba részleteiként: A(z) /srv/htdocs/wp-content/themes/autozone/library/core/admin/index.php fájl 97 sora egy E_COMPILE_ERROR típusú hibát okoz. Hibaüzenet: require_once(): Failed opening required ‘/wordpress/core/5.6.2/wp-content/plugins/pixtheme-custom//post-fields.php’ (include_path=’/:.’)

A helyreállítási módban ez a hibaüzenet jelenik meg: Egy vagy több sablonfájl megfelelő betöltése sikertelen volt.

A sablonok menüben pedig ez: Sérült sablon. A következő sablonok telepítve vannak, de hiányosak. AutoZone - This theme failed to load properly and was paused within the admin backend. (A sablon újraindítása nem működik.)

Úgy vettem észre, a Theme Core (Pixtheme-Custom) bővítménnyel van a probléma. Ha kikapcsolom, mindez nem történik meg, azonban számos funkciótól elesek nélküle, feltételezem rendkívül szükséges. Az adott bővítmény- és a teljes sablon újratelepítésével is próbálkoztam, nem vezetett sikerre.

Nagyon fontos lenne számomra a probléma megoldása, hogy haladhassak a weboldallal, előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket és további szép napot kívánok mindenkinek!

  • A sablon-, a bővítmények- és a WordPress (5.6.2.) a legfrissebb verzión vannak. Bár a “Webhely egészségi állapota” fejlesztésre szorultat jelez, erről csatoltam egy képernyőfotót.

  • Egyedül- és kizárólag a WordPress online platformját használom a weboldal létrehozásához, előfizetéssel.

A sablon próbál meghívni egy nem létező fájlt. Jelezd a problémát a készítőnek, szerintem hiányosan töltötte fel.
A hiányzó fájlt pedig a készítőtől kérd el.

1 kedvelés

a készíto alatt a wp-erted?

Arra a személyre gondolok, aki a honlapot elkészítette és így átadta neked.