Az lenne a kérsésem, hogy tudtok-e olyan pluginről, amely “javaslatokat” kezel. (idáig ilyet nem találtam) Én úgy képzeltem el, hogy a látogató beüti mondjuk a linket amit ajánl az oldal számára, és az megjelenik a wordpressen belül az admin felületen. És ha tetszik neki a dolog akkor publikálja.
no ennek a bővítménykereső topicban a helye.
igazad van nem figyeltem
kösz hogy áthelyezted!
Én helyeztem át… 
Mivel nem igazán értem, hogy mit is keresel, elsőnek ezek közül lehetne válogatni: http://www.google.hu/search?q=wp+suggest+plugin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a
én egy olyat keresek hogy mondjuk van egy mező ahova beírja a videójának a linkjét, ami eki tetszik, elküldi, és akkor megjelenik az admin felületetn amit ő elküldött. És ha nekem tetszik akkot publikálom.
Lehet, hogy ilyet nem fogsz 100%-ban találni. Én ezt úgy oldanám meg legegyszerűbben, hogy felraknék egy Contact form-ot ami gyakorlatilag elküldi a tartalmat e-mailben neked.
én is ezen filóztam…
olyan mező beállítás van hogy mondjuk csak egy linket küldhetnek el?
A Contact Form 7ben meg lehet trükközni. Szövegmező típust raksz be, és van egy olyan opció,hogy “Ebbe a mezőbe a szerző URL-je kerül” vagy valami hasonló. Szerintem ez szűrné…