Foglalkozik-e esetleg valaki a téma admin menüjének forditásával? Mert a témát forditgatom, az translation ready, de az admin menüje, amiben kismillió dolgot lehet állitgatni, finomitani, az sajna nem ready
Sziasztok! Nem régóta ismerkedem a wordpressel, ugyhogy lehet amatőr lesz a kérdés;
Ezt a témát használom, elég jónak találom, de sehogy sem tudom a header image-t vagy annak egy részét linké varázsolni. Van erre lehetőség? Valamilyen image-map szerű dolog is jó lenne, ha rá lehetne tenni a headerre.
Köszi a segítséget!
@Geris: Rozi valamelyik topicban már irt néhányszor erről a Suffusion témáról, úgy tűnik, mintha foglalkozott volna már vele. (ha jól emlékszem). Szerintem kérdezd meg tőle, hátha tudja.
Köszi a tippet varnyu!
Utánna járok :rolleyes:
Szivesen
Sziasztok segítséget szeretnék kérni a következő témában .
Suffusion themet használom én is és a főoldal megjelenítését át állítottam “Display tiles” megjelenítésre, viszont itt nem mutatkozik a kép a bejegyzésből !
xampp on futtattam és ott tesztelgettem és ott tökéletesen működött mit kellene átirni javítani hogy itt is megjelenjenek a képek ebbe a beállításba !
Ãrom az útvonalat hogy hol található ez a beállítás : Suffusion options > Other Graphical Elements > Layout: Excerpt / List / Tile / Mosaic / Full >
Layout Settings for the Front Page ablakban és itt a Display tiles -re állítottam !
Oldalamon megtekinthető a jelenség : http://www.videozoom.fh.rs/
Várom válaszotokat és segítségeteket .
Előre is köszönöm.
Az oldalon kártevőt jelzett a NOD32, és karanténba rakta.
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy a suffusionban hol tudom átállítani az oldalon megjelenítendő postok számát?
Ja még azt, hogy nekem sem működik a magyarosítás de lehet azért mert már 4.4.7 et használom!
Köszönöm!