suffusion sablon magyarítása

Üdv!Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a címben is szereplő Suffusion sablont. Leszedtem hozzá a magyar nyelvi fájlokat is: hu_HU.mo és hu_HU.po fájlok ezek.Létrehoztam a

wp-content/themes/suffusion/languagekönyvtárat, ahová be is másoltam a nyelvi fájlokat. Sajnos ettől még nem lett magyar nyelvű a sablon.Mit rontottam el vagy mit kéne még csinálnom?Előre is köszi a segítséget!

A language könyvtárat átírtam languages-re, de még így sem magyarítódot. Nem tudom mi lehet a gond…

Történetesen a Suffusiont én fordítottam és aktualizálom.

Nem mondtad ugyan, hogy egyébként magyarul beszélget-e veled a blogod, ezért ideteszek egy linket arról, hogy miként bírható magyar nyelvre a lelkemadta: http://www.wordpress2you.com/2011/03/hogyan-beszel-magyarul-a-wordpress/A Suffusion sablonnak nincs language(s) nevű alkönyvtára, ő a nyelvi fájlt a translation nevű könyvtárába várja, ahol alapesetben csak a .pot fájl lakik.Az előbb megadott oldalon ugyancsak megtalálod a legfrissebb verzió - 3.9.6 - nyelvi fájljait, és egy mini útmutatót hozzá: http://www.wordpress2you.com/letoltes/?did=14

Üdv!Én is szeretném magyarul használni a címben említett sablont, de sajnos sehogy sem sikerül. A blog magyar, a translation könyvtárba bemásoltam a nyelvi fájlt, de nem akar működni.

Szeretnék kérni egy kis segítséget a probléma megoldásához.

Előre is köszönöm!

Üdv!Én is azzal a problémával küzdők, hogy nem bírom magyarrá varázsolni a témát, probáltam child táma létrehozását is és simán bemásolni a translation mappába a fájlokat, de sajnos sikertelenül. A wordpress magyar nyelvű. A segítséget előre is köszönöm!

:slight_smile:Esetleg segítség lehet:http://aquoid.com/news/themes/suffusion/translating-suffusion/