Subscribe to Comments

Sziasztok!

A Subscribe to Comments plugin magyarításához és beállításához kellene segítség.

Köszönöm szépen!

Szasz!

Letöltöd az eredeti plugin-t, felmásolod, melléteszed a magyar fordításból a .mo file-t és műxik. Vagy mégsem?

Hát sajnos nem megy!Próbáltam már a 2.0.8-as verzióval is!

Ha valakinek van ötlete azt szívesen venném!

Elvileg a blogomba be van kapcsolva és nem történik semmi!

http://litkei.hu/blog

Kipróbálni nem tudtam az oldaladon, de elképzelhető, hogy a sablonoddal nem tud együttműködni a plugin. Sebaj! Mint ahogy a szerző is írja, lehetőséged van azt kézzel is betenni a megfelelő helyre. Ehhez meg kell keresned a sablonban, hogy hol van az a FORM, ahol a megjegyzéseket be lehet írni, majd be kell szúrni a

Code:

sort a FORM-on belülre.

Hm. Most vettem észre, hogy HiA már lefordította ezt a plugint magyarra...

Hogy nem vettem ezt észre? frown.gif

Igen tudom,hogy van hozzá magyar nyelv de hiába tszem be a könyvtárba nem lessz az!

Egyébként azt a “form”-ot hol is kéne keresnem?

Nos, akkor tisztázzuk a szitut!

A subscribe-to-comments.php fájlnak közvetlenül a plugins folderben van a helye. A subscribe-to-comments-hu_HU.mo-nak pedig mellette. Ha ez oké, akkor jönnek a kérdéseim:

• plugin menüben megjelenik, bekapcsolható?

• beállítások között megjelenik a menüje? magyarul?

Na a szitu!

Ott van a helyén MINDEN!

Mindenhol látható , ki-be kapcsolható!

a menüjét látom!de angolul!!!

Értem én, de triviális dolgokat is meg kell kérdeznem, mert ha nálam nem működik valami, akkor én is ezeket nézem meg először. Ezért azt is megkérdezem, a másik fájlt is jó helyre másoltad-e (a wp folderbe kell) és hogy az .mo fájlt binárisan töltötted-e fel.

Másik javaslat: dobd le a régi plugint, tedd fel helyette az új 2.1-es verziót, az már csak egy fájl és nem kell kétfelé másolni, csak a /plugin folderbe, majd az kibővített fordítást és nézzük meg újra. Hátha. Többre most nem futja. (Nem tudom a wp-d verzióját, de az új plugin a 2.0.6-tól jó.)

Köszönöm a segítséged ez már megy és látszik is!!!

Ja és magyar!!!

WOW. Remek!

Na hát ismét problémám van a pluginnal! :frowning:

Amióta a 2.1-es wp használom egész érdekes dolgokat csinál!

Az értesítési beállításoknál mindenféle hibákat generál!Nem tudom,hogy ez a template-nek köszönhető e vagy wp2.1-nek de gyanítom az utóbbinak!

Esetleg tudnátok segíteni ebben is?

Nálam is a 2.1-es wp fut a 2.1-es pluginnal, de nincs semmi probléma.

A beállítások szekció ráadásul az admin felületen van, tehát nem érintheti az esetleges saját sablonod. Esetleg csak akkor, ha az admin felületet nálad nem a gyári, hanem valami alternatív.

Ugyan nem vagyok php szakértő, de kopizd be ide a hibaüzenetet, hátha majd valaki megmondja a tutit.

Igen alternatív felületet használok de eddig is az volt csak a hiba nem jelentkezett!A hiba csak a wp2.1 óta látható ami a következő!

Notice: Use of undefined constant TEMPLATEPATH - assumed ‘TEMPLATEPATH’ in D:wwwlitkeiblogwp-contentthemesblack-letterhead-1-2sidebar.php on line 7

Warning: main(TEMPLATEPATH/searchform.php): failed to open stream: No such file or directory in D:wwwlitkeiblogwp-contentthemesblack-letterhead-1-2sidebar.php on line 7

Warning: main(): Failed opening ‘TEMPLATEPATH/searchform.php’ for inclusion (include_path=’.;c:php4pear’) in D:wwwlitkeiblogwp-contentthemesblack-letterhead-1-2sidebar.php on line 7

Fatal error: Call to undefined function: _e() in D:wwwlitkeiblogwp-contentthemesblack-letterhead-1-2sidebar.php on line 11

Design : Ulysses Ronquillo.

Ezt a blogot a WordPress

Fatal error: Call to undefined function: bloginfo() in D:wwwlitkeiblogwp-contentthemesblack-letterhead-1-2footer.php on line 3

Egyébként most néztem gyári admin skinnel ugyan ezt csinálja!!! :frowning:

http://litkei.hu/blog/?wp-subscription-manager=1&email=litkeibela@invitel.hu&key=79275f7f24a3fac28dd1feb7dc4a5cc9&ref=http%3A%2F%2Flitkei.hu%2Fblog%2F%3Fp%3D117

Ezek szerint senkinek semmi ötlete? :’(

Egy kérdésem még lenne:

Ez pontosan melyik kezelőfelület is, amivel gondod van?

a) ami az admin panelen van a beállítások alatt

ami az admin panelen van az intéző alatt

c) amit a user hív meg a feliratkozásait kezelendő (bár ha jól emlékszem ez ua, mint

ezt hívja meg az user!

és hát a felhasználóért mindent

Világos! Valószínűleg a sablonoddal nincs jóban a plugin, de sajnos ennél okosabbat perpillanat nem tudok mondani… irritated.gif

Szerintem a sablonnal a 2.1 alatt nem akar menni rendessen!Mert amíg ez a sablon volt a régi wp-vel nem volt semmi gond!

Azért köszönöm a segítő jószándékod! :slight_smile:

“A további megjegyzésekről emailben kérek értesítést”

Ez alapból legyen bekapcsolva. Ehhez mit kell tennem?

Az első verziót használom és müködik. Nem értem hogy másnak mért nem. A 2.1 verziót nem raktam fel. Mivel tud többet?

Sziasztok

Hogyan tudom a fent nevezett plugint úgy megbuherálni, hogy ne csak az adminisztrátor lássa a feliratkozottak listáját az Intéző/Subscriptions alatt, hanem mondjuk egy szerkesztő is?

subscribe-to-comments.php fálban megpróbáltam a 801. sorban a 10-est átírni mondjuk 6-ra, de valami hibát ír ki.

Ebben módosítottam:

Code:

function add_admin_menu() {

add_management_page(__('Comment Subscription Manager', 'subscribe-to-comments'), __('Subscriptions', 'subscribe-to-comments'), 6, 'stc-management', 'sg_subscribe_admin');

Az átírás után ha szerkesztőként bejelentkezek, már megjelenik a menüben az új menüpont de ha rákattintok ezt írja ki:

"You may not access this page without a valid key."

Van ötlet hogy miért?