Submenu nincs explorer alatt

Sziasztok!Valaki segítsen mert megbolondulok! Készítek egy témát, eddig minden rendben. A natív wp_nav_menu-t használom de belefutottam egy problémába, Internet explorer alatt nem nyílnak le az almenük. Minden más böngészőben jó, csak itt nem. Explorer 10-ről van szó, de 9 alatt sem megy.

Illetve egy érdekesség. Ha a wordpressben beállítok másik témát, befrissítem az oldalt, akkor ugye témát vált. Ezután visszaállítom a szerkesztendő témát és láss csodát, MŰKÖDIK az almenü is. Egészen addig, míg nem kattintok valamelyik menüpontra. Mert akkor bejön a tartalom, de már nem működik a menü soha többet.

Szerintem valamilyen öröklődési gond lehet, de fogalmam sincs, hogy mi. Azért gondolok erre, mert amikor a másik téma után betölt a szerkesztendő téma, másként néznek ki a H1, H2 sorok is.Ha valaki tud ebben segíteni, légyszi tegye meg, mert már az örületbe kerget a dolog!ÜDv: chaby

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Egy hete szenvedek vele! Most, hogy írtam ide, 5 perc alatt megoldottam. Ilyen az én formám.

Beszúrtam ezt a sort:és a tag-ből egyet töröltem, mert nagy ügyesen kétszer szerepelt a file elején. Érdekes, mióta jó a kód, jó az oldal is.

Már megint felhasználó hiba. Azt hiszem cserélek felhasználót :slight_smile: